DOLAR 32,5483
EURO 34,8227
ALTIN 2432,775
BIST 9696,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Grundig, IFA Fuarı’nda yenilikçi ve akıllı teknolojileriyle geleceğin evini sergiliyor

    Grundig, IFA Fuarı’nda yenilikçi ve akıllı teknolojileriyle geleceğin evini sergiliyor
    01.09.2017
    A+
    A-

    Grundig, 1-6 Eylül tarihlerinde Berlin’de düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA’da, inovatif, akıllı ve sürdürülebilir teknolojilerden oluşan ürünleriyle geleceğin evini bugünden tanıttı.

    Ev elektroniği kategorisinde en geniş ürün yelpazesi sunan tek Avrupalı marka olan Grundig, “Sürdürülebilir Ev 2.0” teması altında soğutucu, yıkayıcı, bulaşık, pişirici ve küçük ev aletleri alanındaki 450 adet yenilikçi ürününü tüketicilerin beğenisine sunuyor.

    Geleceğin teknolojileriyle sektöründe fark yaratan Grundig’in fuarda öne çıkan ürünleri arasında; inovatif, akıllı sürdürülebilir teknolojilerden oluşan yeni nesil ürünleri yer alıyor. Grundig güçlü tasarım mirasıyla, tüketicilerinin yaşamını kolaylaştıracak estetik, yenilikçi teknolojilerini harmanlıyor.

    IFA’daki basın toplantısında, Grundig’in Avrupa’nın en büyük pazarı olan Almanya’da tüketici elektroniğinde ilk akla gelen markalardan biri olduğuna dikkat çeken Arçelik A.Ş. CEO’su Hakan Bulgurlu, “72 yıllık köklü geçmişe sahip Grundig ile beyaz eşyada 22 ülkede faaliyet gösteriyoruz, bu segmentteki satış gelirlerimizi geçen yıl % 50 artırdık; bu yıl daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.

    Bulgurlu, Grundig’in “Sürdürülebilir Ev 2.0” temasını anlattı: “Grundig, sadece tüketici ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanan değil, giderek azalan doğal kaynakları korumak için de ileri teknoloji geliştirmeyi benimsemiş bir marka. Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için tüketicilerin evlerinde, şirketlerin iş modellerinde sorumluluk alması gerekiyor. Sürdürülebilir bir dünya hedefi için ilk adımın evde atılması gerektiğine inanıyoruz. Grundig’in ürünleri de bu alanda öncü özellikleriyle öne çıkıyor”

    “Grundig, geleceğin ev teknolojilerini tasarlıyor”

    Yarının dijital dünyasına bugünden hazırlıklı olduklarını vurgulayan Bulgurlu, “Ev teknolojilerinin geleceğini şimdiden kurguluyoruz. Nesnelerin interneti (IoT) evleri ve tüketicilerin günlük yaşamını dönüştürüyor. Akıllı teknolojiler zaman ve enerji tasarrufu yapmamıza yardımcı oluyor. Premium markamız Grundig, cihazlar arasındaki bağlantıların ve sürdürülebilir teknolojik ürünlerin öne çıkacağı, geleceğin evlerini şimdiden tasarlıyor” dedi.

    “Grundig evinizi en iyi yer haline getirir”

    Grundig’te öne çıkan yenilikler hakkında bilgi veren Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer ise “Televizyondan buzdolabına, kişisel bakım ürünlerinden ses sistemlerine kadar ev elektroniğinde en geniş ürün yelpazesi sunan tek Avrupa markası. Geliştirdiğimiz ürünler, “Grundig evinizi en iyi yer haline getirir” felsefesini odağına alıyor; tüketicilerimizin sıcak, güvenilir evlerini en yeni teknolojiyle buluşturuyor ve en çok zaman geçirmeyi istedikleri yerler haline dönüştürüyor.

    Grundig markasının teknoloji, tasarım ve sosyal sorumluluğu işin kalbine koyduğunu söyleyen Dinçer, bu yıl IFA’da akıllı ev teknolojisi HomeWhiz®, Sanal Kullanıcı Deneyimi Teknolojisi VUX® ve sürdürülebilir çevre dostu teknolojilerle tasarlanan ürünleri sergilediklerini belirtti:

    “Evin her yerindeki bağlı aletlerle senkronize olan HomeWhiz®, bulaşık, çamaşır makineleri, fırınlar, ankastre ocak/davlumbazların yanı sıra ev otomasyonu, eğlence ve sağlıklı yaşam ürünleriyle de uyumlu şekilde çalışıyor. Kusursuz tasarıma sahip Mermer İndüksiyonlu Ocak ile entegre VUX® (Sanal Kullanıcı Deneyimi), kullanıcılarına tek bir panelden kontrol imkanı sunarak geleceğin mutfak deneyimini yaşatıyor. “30″ ankastre fırın Gourmet Chef ile profesyonel aşçıyı mutfağınıza getiriyoruz. Bu yıl fuarda sergilenen buzdolaplarında etin tazeliğini takip eden FreshMeter® teknolojisi, hareketli kamera aracılığıyla yiyeceklerin bozulacağı zamanı haber veren Otomatik Gıda Takibi Teknolojisi, gıda israfına karşı tüketiciyi uyarıyor. Grundig’in geri dönüştürülmüş plastik şişelerden ürettiği PET Tamburlu çamaşır makineleri, 1 kilo çamaşırı 120 dakikada giyime hazır hale getiren InstantWear® çamaşır makineleri enerji tasarruf sağlarken, inovatif Airtouch® teknolojisiyle “kurutma yapılmaz” etiketi bulanan çamaşırlarınızı da kurutabiliyorsunuz. Geri dönüştürülmüş plastikten üretilen Elektrik Süpürgesi, doğayı koruyup eneriji tasarrufu sağlıyorsunuz.

    Ailelere eğlencenin kapılarını açan Oled TV ve ses sistemi, Soundbox Bluetooth hoparlör ailesi, nostaljik tasarımı modern çizgilerle yeniden yorumlayarak altın orana ulaşan Golden Radio, dünyanın en sessiz saç kurutma makinesi sergileyeceğimiz yenilikçi ürünler arasında yer alıyor”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.