DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VitrA’ya Red Dot’tan iki yeni ödül

    VitrA’ya Red Dot’tan iki yeni ödül
    02.05.2024
    A+
    A-

    VitrA, dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot’tan iki ödülle döndü. VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Metropole ve Suit serileri için alınan yeni ödüllerle, markanın bugüne kadar Red Dot’tan aldığı ödüllerin toplamı 24 oldu.

    VitrA, dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot’tan iki yeni ödülle döndü. Zamansız bir tasarıma sahip Metropole banyo koleksiyonu, kısa bir süre önce aldığı iF Design Award 2024 ödülünün ardından, bu kez de Red Dot’ın sahibi oldu. Suit armatür serisi de yarışmanın “Banyo Bataryaları ve Duş Başlıkları” kategorisinde ödül almaya hak kazanırken, VitrA’nın bugüne kadar Red Dot’tan aldığı ödüllerin toplamı 24 oldu.

    VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Red Dot ödüllü Metropole ve Suit serileri, aralık ayında da tasarımda mükemmelliğin simgesi kabul edilen Good Design Awards’tan ödülle döndü. VitrA’ya geçen yıl Red Dot getiren ürünler de Resincrete ve ModePaper karolarının yanı sıra, Tom Dixon imzalı Liquid banyo koleksiyonu olmuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.