DOLAR 32,5466
EURO 34,7591
ALTIN 2487,832
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan’ın yeni web sitesi yayına girdi

    Günsan’ın yeni web sitesi yayına girdi
    30.03.2017
    A+
    A-

    Günsan Elektrik’in tasarımı ve işlevselliği ile fark yaratan yeni kurumsal web sitesi yayına girdi. Kullanıcı deneyimleri ve son tasarım trendler ön plana alınarak hazırlanan www. gunsanelectric. com’un ayrıca güçlü bir arayüzü bulunuyor.

    Değişen kullanıcı alışkanlıkları doğrultusunda tasarlanan yeni web sitesinde ilk bakışta sade ve kreatif çizgiler göze çarpıyor. Web sitesi, tüm mobil cihazların erişimini destekleyen altyapısı ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde, Günsan’ın geniş ürün skalasını ve kullanım özelliklerini kullanıcılarına sunuyor.

    Günsan’ın yeni web sitesi yaratıcı içerikleri ile de farkını ortaya koyuyor. Günsan’ın kurumsal dünyası ile ilgili bilgilerin yanı sıra sitede elektrikçilere özel ayın elektrikçisi yarışması, elektrikçi seminerleri, kalite belgeleri; mimarlara özel ise röportajlar, mimari trendler gibi içerikler bulunuyor.

    Evini son trendlere uygun dekore etmek isteyen kullanıcılar için de yaratıcı içerikler bulunuyor. Ayrıca Ürün Sihirbazı modülünün de olduğu sitede, kullanıcılar duvar rengive istediği Günsan ürün serisini kombinleyerek anahtar ve prizlerin evlerinde nasıl gözükeceğini deneyimleyebiliyor.

    Online ürün satışının da olduğu sitede, aynı zamanda kullanıcılar e-bülten üyeliğine abone olarak, Günsan yenilik ve kampanyalarından haber alma olanağı buluyor.

    Günsan Hakkında

    1982’de Ümraniye’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği Samandıra’daki endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.