DOLAR 32,4744
EURO 34,7909
ALTIN 2478,219
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güvenli yolculukta Careem dönemi başladı

    Güvenli yolculukta Careem dönemi başladı

    Bölgenin önde gelen uygulama tabanlı, şoförlü araç çağırma hizmeti Careem, bölgedeki büyüme odaklı stratejisi doğrultusunda Türkiye’deki operasyonlarını genişletmeye devam ediyor.
    Careem, İstanbul’da da şoförlü araçlarla ulaşımın güvenli, emniyetli ve uygun fiyatlı olması için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Careem, yolcuların güvenli bir seyahat geçirmesini sağlayabilmekiçin birçok yeni uygulama geliştiriyor.
    Careem kilometre başına 3 TL olan fiyatlandırmasını 2.20 TL olarak yeniden düzenledi. Yoğun günleri programlamak için sistemde rezervasyon yaparak yolculuğunu önceden de organize etmek Careem ile mümkün.

    Yolculuk takip sistemi

    Careem ile yolculuğunuz sırasında “Rotayı paylaş” seçeneğini tıklayarak izin verdiğiniz herhangi bir platformdan yolculuğunuzu takip etmesi için bir yakınınıza ulaşmanız da artık mümkün. Bu sistemle sevdikleriniz de Careem’e bindiğiniz andan itibaren varış noktasına ulaşana kadar tüm yolculuğunuzu takip edebiliyor ve güvenliğinizden emin olabiliyor.

    7 gün 24 saat aktif müşteri hizmetleri

    Careem’de kullanıcıları için geliştirilen 7/24 özelliği ile canlı telefon desteğini her zaman alabilirsiniz. Yolculuk sırasında ve yolculuktan sonraki 1 saat içinde uygulama içinden “Bize Ulaş” seçeneğini tıklayarak direkt olarak müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman aynı sekmeden yazacağınız mesajlar da günün 24 saati takip edilerek, Careem’in profesyonel operasyon ekibi tarafından değerlendiriliyor.

    Yolculuk koordinasyonu

    Careem’in üye ilişkileri ekibi her yolculuğu takip eder ve hangi yolculuğun hangi kaptana atandığını görür. Kaptanlar da sadece kendilerine ayrılan özel bir hat üzerinden günün her anı destek alabilir ve yolcuların rahatlığı için gerekli koordinasyon için bu ekiplerle iletişime geçebilirler.

    Puanlama sistemi

    Her yolculuğunuzdan sonra aplikasyon üzerinden kaptanı ve yolculuğunuzu puanlayabilirsiniz. Careem Müşteri Hizmetleri, düşük puanlama yapılması halinde,yolculuğun ardından yolcuyla iletişime geçerek konuyu ayrıntılarıyla dinlemeyi, gerekli tüm önlemleri almayı ilke edindi.

    Görüşme süreci

    Careem kaptanları özel iş görüşmeleriyle seçilir ve araçları kalite standartları açısından değerlendirilir. Careem’in global standartları işe alım sürecinde dikkate alınan konuların başında geliyor.

    Careem hakkında:

    Bölgenin lider araç çağırma hizmeti olan Careem, şoförlü araçlarla ulaşımın güvenli, emniyetli ve uygun fiyatlı olmasını sağlıyor. Müşteriler akıllı telefonlarındaki Careem uygulamasını veya web sitesini kullanarak ya da çağrı merkezini arayarak araç çağırabiliyor. Bölgedeki yükselen ‘paylaşım ekonomisinin’ öncülerinden biri olan Careem, insanların hayatlarını kolaylaştırma ve milyonlarca kişiye istihdam yaratma misyonuyla hareket ediyor. Temmuz 2012’de kurulan Careem, halen Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Güney Asya bölgelerinde Türkiye ve Pakistan dahil 11 ülkede 50’den fazla şehirde faaliyetlerini sürdürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.