DOLAR 32,5774
EURO 34,9911
ALTIN 2456,056
BIST 9773,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DKM İnşaat ve Danışmanlık, 2024 Nordbygg Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarında!

    DKM İnşaat ve Danışmanlık, 2024 Nordbygg Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarında!
    28.03.2024
    A+
    A-

    DKM İnşaat ve Danışmanlık İskandinavya’nın önde gelen inşaat fuarı Nordbygg 2024’te yerini alıyor! 23-27 Nisan tarihleri arasında C08:62 numaralı standda; inşaat sektöründe devrim yaratan, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümleri keşfedin!

    Sürdürülebilir Markalar: Rezonex & Tunex

    Sürdürülebilirlik ve ileri dönüşümde öne çıkan DKM İnşaat ve Danışmanlık’ın Rezonex ve Tunex markaları, %100 geri dönüştürülmüş kauçuktan üretilen birinci sınıf Titreşim Kontrolü ve Ses Yalıtımı çözümleri sunuyor.

    Nordbygg’de Sizi Neler Bekliyor?

    • Son Teknoloji Çözümler: Çevresel etkiyi azaltırken endüstri standartlarını aşmak için titizlikle hazırlanmış Rezonex Titreşim Kontrolü ve Tunex Ses Yalıtımı ürün yelpazesini keşfedin.
    • Uzman Rehberliği: Proje gereksinimlerini tartışmak, ürün tanıtımları yapmak ve inşaat çalışmalarını geliştirmek için özel çözümler sunmak üzere hazır bulunacak DKM’nin uzman danışman ekibi ile tanışın.
    • Sürdürülebilirlik Vitrini: DKM İnşaat ve Danışmanlık’ın, geri dönüştürülmüş ham maddeleri üstün kaliteli inşaat ürünlerine dönüştürerek daha yeşil bir geleceğe doğru nasıl öncülük ettiği hakkında bilgi sahibi olun.

    Öne Çıkan Ürünler

    • Rezonex Titreşim Kontrolü: Titreşimleri azaltmak ve yapısal stabiliteyi artırmak için tasarlanan Rezonex, çeşitli inşaat uygulamalarında optimum performans sağlar.
    • Tunex Ses Yalıtımı: Gürültü iletimini en aza indirmek ve daha sessiz, daha konforlu ortamlar yaratmak için tasarlanan Tunex ile üstün ses yalıtımı özelliklerini deneyimleyin.

    DKM İnşaat & Danışmanlık’ın inşaat sektöründeki 20 yılı aşkın deneyimi ve sürdürülebilir çözümlerinin, inşaatın geleceğini nasıl şekillendirdiğine tanık olma fırsatını Nordbygg 2024’te yakalayın!

    DKM İnşaat ve Danışmanlık

    DKM İnşaat ve Danışmanlık, her zaman ‘daha iyi bir dünya’ için kendi bulunduğu sektörde yenilikçi yaklaşımların izini sürer. Araştırmacı tavrı sadece DKM’nin 20 yıllık hikâyesini açıklamaz aynı zamanda DKM’nin kuruluş rehberidir.

    DKM, Faaliyet gösterdiği Ses Yalıtımı – Titreşim Kontrolü – Sismik Koruma alanlarında kullanılan ileri dönüşüm anlayışı çerçevesinde ürettiği ürünleri ile insanların hayatlarına konfor ve güven sağlarken geleceğin sürdürülebilir tavrını keşfetmeye yönelir. Bunu yaparken bilgi birikimini ve stratejisini çözüm odaklı teknik destek ve projelendirme çalışmaları ile harmanlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.