DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayata farklı bir lezzet katmak isteyenlerin yeni adresi: Avlu Yeniköy

    Hayata farklı bir lezzet katmak isteyenlerin yeni adresi: Avlu Yeniköy
    01.04.2017
    A+
    A-

    Yeniköy’ün taptaze mekanı Avlu, yeni nesil gurme anlayışına hizmet eden “Casual Fine Dining” konsepti ile İstanbullu lezzet düşkünlerini şimdiden bir araya getirmeye başladı.

    Günlük yaşamınızda evinizdeki rahatlığa alternatif bir yaklaşım sunacak şekilde dekore edilen Avlu Yeniköy, çabasız doğal şıklığı ile Yeniköy’den şehre açılan, sıcacık bir lezzet kapısı. Yeniköy sahil yolunun kadim çınar ağaçları altında yer alan giriş bölümü, Casual Fine Dining konseptine uygun sade ama şık iç alanı ve mekana ruhunu veren, hem eşsiz lezzetler hem de enfes kokteyller tadımlayabileceğiniz saklı bahçesiyle üç farklı bölümden oluşuyor.

    Pek çok baştan çıkarıcı lezzetin yer aldığı Avlu Yeniköy, sadece menüsünde yer alan farklı lezzetler ile değil, bar kısmı ile ilgili de oldukça iddialı. Türkiye’nin en iyi Miksolojistleri tarafından yaratılan kokteyl menüsü ve mekanın başarılı müzik seçimleri ile misafirleri tarafından şimdiden övgü dolu geri bildirimler alıyor.

    Menü içerisinde yer alan tüm alternatifler, Avlu’nun kendi mutfağında özenle seçerek bir araya getirdiği günlük ve taze ürünlerden oluşuyor. Öne çıkan lezzetler arasında Tom Kha Gai Çorbası, Baklava Hamurunda Ördek, 48 saatte pişirilmiş Kuzu Küreği, Melisa Buharında Levrek ile tatlılardan Cennetten Gelen ve Lemon & Lemon yer alıyor. Bar kısmında ise, Smoke Jazz ve Grapefruit Tree kokteyli kısa bir sürede kendi müdavimlerini yaratmış durumda.

    Avlu Yeniköy, farklı damak tatlarına hitap eden lezzetleri ve evinizin rahatlığında hissedebileceğiniz ortamıyla, bu yeni konsepti denemeniz için İstanbullu lezzet severleri mekanına bekliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.