DOLAR 32,3331
EURO 35,1786
ALTIN 2241,463
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayatın tüm karmaşasından kusursuz bir uykuya

    Hayatın tüm karmaşasından kusursuz bir uykuya
    24.03.2017
    A+
    A-

    Hızla akan zaman ve metropol yaşantısının getirdiği stresin unutulduğu; durgunluğun, sessizliğin ve rahatlığın kalbi yatak odaları… Yeni bir güne burada başlıyor ve burada bitiriyoruz. Şehir hayatının karmaşasından çıkıp eve geldiğimizde, bizi dış dünyadaki gerginlikten soyutlayan yatak odalarımız rengi, çizgisi ve tasarımıyla güzel sabahlara mutlu bir merhaba demek için özel olmalıdır. İder Mobilya, beyaz ve ceviz renginin hakim olduğu Sidyma Yatak Odası ile huzurlu ve rahat bir atmosfer yaratarak, güne mutlu başlamanızı sağlıyor.


    Doğal ve konforlu bir uyku
    Beyaz ve ceviz renginin mükemmel uyumunu gözler önüne seren Sidyma Yatak Odası, mükemmel bir uyku için ihtiyacınız olan konforu sunuyor. Doğal malzemelerden üretilen yatak odası, sizi rahat ettirecek, derin uykulara, rengarenk düşlere dalmanızı sağlayacak.
    Fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken Sidyma Yatak Odası, yaratıcı çözümleri ve düzenli depolama seçenekleriyle ideal bir çözüm sunuyor. Gardırop, karyola, iki komodin ve şifonyerden oluşan takım yatak odalarındaki alanları değerlendirerek düzenli mekanlar yaratıyor. Yatak başındaki ışığı ile hem kullanışlı hem de estetik duruş sağlayan Sidyma Yatak Odası mekanı sade ve zarif bir görsellik ile buluşturuyor.
    Tasarımlarında kullanım kolaylığına önem veren İder Mobilya, konforlu yaşam alanları yaratmaya devam ediyor. Sidyma ile siz de yatak odanızda sade bir güzellik yaratabilir, huzurlu bir uykuyla en tatlı düşlere kapınızı aralayabilirsiniz.
    İder Mobilya Sidyma Yatak Odası Takımı: 4.530 TL


     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.