DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hemington saf kaliteyi güçlü ve modern bir çizgiyle buluşturuyor

    Hemington saf kaliteyi güçlü ve modern bir çizgiyle buluşturuyor
    05.09.2017
    A+
    A-

    Hemington, yeni sonbahar kış koleksiyonuyla erkek giyim stilini her ortamda lüks ve özgün bir deneyime dönüştürüyor. Hemington erkeği, yeni sezonda güçlü, kararlı, dinamik ve çok şık görünümüyle dikkat çekecek.

    Avustralya’daki çiftliklerden elde edilen Woolmark sertifikalı tamamen doğal extra fine merino yünü, Himalayalar’dan gelen saf kaşmir, birinci sınıf ipek ve pamuk ipliklerden üretim yapan smart casual erkek giyim markası Hemington, 2017-18 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda tarz sahibi modern erkeğin güçlü, iddialı yanını ortaya çıkarıyor. İş hayatında ve günlük yaşamda hem dinamik hem de şık çözümler sağlayan Hemington koleksiyonu, stil sahibi ve rahat kombinasyonlar sunuyor.

    Hemington, yaşamın doğallığından esin alarak tasarladığı, triko ceketten kazağa, dış giyimden hırkaya, gömlekten pantolona gardırobunuzun tüm ihtiyacını karşılayabileceğiniz parçalardan oluşan yeni koleksiyonunda, ürün gamını daha da genişletiyor ve farklı tarzlarda kombinlenebilecek zengin model ve renk seçenekleri sunuyor. Her sezon kullanılabilecek lacivert, siyah, antrasit gibi tonların sezonun modası toprak tonları, rosewood, pumpkin ve Oxford yeşil ile birleştiği yeni koleksiyonda, çok hoş bir renk ahengi sağlanıyor. “City Blues”, “Black Rhytms” ve “Rosewood Moves” olarak adlandırılan renk temalarındaki koleksiyon her sezon olduğu gibi bu kış da Hemington’ın renkli dünyasını yansıtıyor.

    Hemington uzmanlığı triko ve ceketler

    Koleksiyondaki trikolar ve kazaklar Heminton’ın bu alandaki uzmanlığını gösterir şekilde öne çıkıyor. İncecik triko üstler ve hırkalar dokuları ile gün boyu sportif bir konfor sunuyor. Triko ceket kategorisi bu sezon daha da genişleyerek normal, slim, kruvaze ve outdoor olarak farklı model ve renk seçeneklerinde sunuluyor. Saf kaşmir polo yaka kazaklar, balıksırtı desen ipek triko ve hırkalar, spor pamuk kazaklar ve çok yumuşak tuşeli kaşmir yün kazakların öne çıktığı yeni koleksiyonda, Hemington’a özel örgü teknikleri, jakar desenler, modern baklava örgüler, ince saç örgüler ve kar desenler ile çok özgün ve şık bir giyim deneyimi sunuluyor.

    Yeni sezonda, Hemington yepyeni bir kategori ile geliyor: IQ. Özel bir geliştirmenin sonucu üretilen IQ serisi trikolar terletmiyor, kırışmıyor ve uzun süre ilk anki görünümünü koruyor. Seyahat severler ve yoğun iş temposunda yaşayanlar için şık bir görünüm ile ideal kolaylıkta bir kullanım sağlayan IQ koleksiyonu farklı model ve renklerde sunuluyor.

    Gömlek, pantolon ve aksesuarlar ile şıklığınızı tamamlayın

    Hemington trikoları tamamlayan non-iron business gömlekler, oxford, ekose ve jakar desen spor gömlekler, geniş renk ve kumaş seçeneği ile sunulan kanvas pantolonlar ve özel detaylara sahip denim kategorisi ile marka çok iddialı bir kış koleksiyonu ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Sportif bir görünümü şık bir kullanım ile birleştiren inovatif ürün chino denimler ise koleksiyondaki en özel parçalardan biri olarak dikkat çekiyor. Tüm koleksiyonu tamamlayan ipek triko mendil ve kravatlar lüks bir imajı sergilerken stilinizi tamamlama imkanı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.