DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hit şarkı ‘Despacito’ Karayip Adaları’na yönelik aramaları yüzde 45 artırdı

    Hit şarkı ‘Despacito’ Karayip Adaları’na yönelik aramaları yüzde 45 artırdı
    08.07.2017
    A+
    A-

    Son günlerin hit parçası Despacito, sadece müzik listelerinde başarıya ulaşmakla kalmıyor; Hotels.com™’a göre aynı zamanda seyahatçileri güzel Porto Riko adasına gitmeye de sevk ediyor. Seyahat uzmanı siteye göre, şarkının piyasaya çıktığı 17 Nisan tarihinden bu yana Karayip Adaları’na yönelik internet aramaları %45* artış gösterdi.

    Luis Fonsi, Daddy Yankee ve Justin Bieber’ı bir araya getiren ve çıktığı andan itibaren tüm dünyada hit olan ‘Despacito’ parçanın sözleri her ne kadar “yavaşça” anlamına gelse de, şarkıyı dinleyen tatilcileri tam tersine bir an önce ‘Porto Riko’ gitmeye yönlendiriyor.

    Hotels.com™ markası Avrupa, Orta Doğu ve Afrkia (EMEA) Bölgesi Başkan Yardımcısı Isabelle Pinson; “Çok uzun süredir bir tatil beldesi olan Porto Riko, pek çok seyahatsever için hala bilinmeyen bir yer. Popüler kültürün seyahat kararlarımızda çok güçlü bir etkisi olduğunu biliyoruz. Porto Riko, Luis Fonsi ve Daddy Yankee adlı şarkıcıların ana vatanı olması dolayısıyla şarkıda özel bir yer alıyor ve görünüşe göre şarkı, insanlara bu harika yeri keşfetme konusunda cesaret veriyor” dedi.

    Hotels.com, bu tropik tatil beldesini ziyaret etmek isteyen müzik severler için “Loved by Guests” ödüllü en iyi beş oteli tavsiye ediyor:

    Condado Vanderbilt Hotel– San Juan’ın stil sahibi ve hareketli bölgesi Condado’da, deniz kenarında yer alan bu beş yıldızlı otel görkemli bir ambiyansa sahip. Muhteşem yemekleri ve plajın yanıbaşındaki havuzuyla lüks bir konaklama sunan otel, İspanyol mimari mirasına da sadık kalmış. Otel, Hotels.com konuklarından 5 üzerinden 4.7 puan almış. Oda fiyatları ise gecelik 1,265 TL’den başlıyor. **

    Hotel El Convento – Şehrin tarihi bölgesi San Juan’ın merkezinde yer alan bu 4,5 yıldızlı butik otel muhteşem Katedral’in hemen yanı başında bulunuyor. Tarihi güzelliğin ve şıklığın ortasında saklı bir mücevher gibi duran otele, Hotels.com misafirleri 5 üzerinden 4.7 puan vermiş. Oda fiyatları ise gecelik 779 TL’den başlıyor.

    Las Casitas Köyü, A Waldorf Astoria Resort – Fajardo’da bulunan bu 4,5 yıldızlı resort, özel villalarla çevrili bir tatil kaçamağı. Kendi özel adasına ve parkına da sahip olan resort, golf sahası ve muhteşem spa’sı ile mükemmel bir lüks kaçış noktası. Konuklardan 5 üzerinden 4.5 puan alan otel, Hotels.com ‘Loved By Guests’ 2017 Ödülleri’nde ‘En İyi Aile Oteli’ ödülünün de sahibi oldu.

    Oda fiyatları ise gecelik 845 TL’den başlıyor.
    The Ritz Carlton, San Juan – Isla Verde’nin beyaz kumlarla kaplı bakir sahillerinden birinde yer alan bu 5 yıldızlı otel, plaja bakan yüzme havuzu, birinci sınıf spa’sı, enfes yemek seçenekleri ve büyüleyici casino’su ile dikkat çekiyor. Deniz tatili için için gerçek bir cennet sunan ve konuklardan 5 üzerinden 4.3 puan alan otel, Hotels.com ‘Loved By Guests’ 2017 Ödülleri’nde ‘En İyi Aile Oteli’ ödülünün de sahibi oldu. Odalar gecelik 1,366 TL’den başlıyor.

    The Dreamcatcher –San Juan’daki tek vejateryan pansiyona bir göz atın. Oda-kahvaltı hizmeti sunan bu saklı cennette her şey rahatlamak üzere kurgulanmış. Her biri kendi eşsiz stiliyle dikkat çeken 9 odasıyla üç öğün enfes vejateryan ya da vegan kahvaltı sunan butik otelde, konuklar yoga ve meditasyon derslerine, kürek çekme ve bisiklet turlarına katılabiliyorlar. Konuklardan 5 üzerinden 4.6 puan alan otel, Hotels.com ‘Loved By Guests’ 2017 Ödülleri’nde ‘En İyi Butik Otel’ ödülünün de sahibi oldu. Odalar gecelik 434 TL’den başlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.