DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotels.com’dan ‘Black Friday’ için otel fırsatları

    Hotels.com’dan ‘Black Friday’ için otel fırsatları
    23.11.2017
    A+
    A-

    Bu hafta Black Friday çılgınlığı geliyor; ancak dolaplarınızı ihtiyacınız olmayan şeylerle doldurmak yerine; inanılmaz büyük indirimler sunan bu özel günü harika ve lüks bir tatil ile kendinizi şımartmak için kullanabilirsiniz.

    Hotels.com©’un konaklama uzmanlarının sunduğu inanılmaz derecedeki cazip teklifler, birçok harika otelde %75 oranında tasarruf yapılmasını sağlıyor.

    Lüks yatlardan ihtişamlı villalara kadar, 23-28 Kasım 2017 tarihleri arasında en iyi Black Friday Hotels.com © fiyatları ile rezervasyon yaptığınızdan emin olun.

    Havuzlu Muhteşem Villa by Baan Haad Ngam, Koh Samui Tayland

    Bu yıl biraz kış güneşi için, cennete gibi bir yere kaçmak ister misin? O zaman pastoral bir tropik ortamda, birinci sınıf konaklama ve mükemmel yemek seçenekleri sunan Baan Ngam Boutique Resort and Villas’dan başka bir yere bakmayın. Otel kalabalıktan kaçmanızı sağlayacak baş döndürücü güzellikte sakin bir plajda yer alıyor.

    Black Friday teklifi: 23 Kasım 2017 -31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan % 77 tasarruf edin.

    Miami Beach Lüks Yat Kiralama, Miami ABD

    Tüm arkadaşlarınız sizi kıskansın ister misiniz? Buna cevabınız ‘evet’ ise, Miami kıyılarında kendinize özel kiralık yatınızı ayırtın. South Beach’te bulunan bu lüks ev teknesi, Miami Beach Marina’ya sadece 1,6 km uzaklıkta ve spa jakuzisi de bulunuyor. Her isteğiniz gemide bulunan konsiyerj hizmeti tarafından karşılanıyor.

    Black Friday teklifi: 23 Kasım 2017-30 Nisan 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan % 75 tasarruf edin.

    Monthara Angkor Residence, Siem Reep Kamboçya

    Şık ve modern bir dekora sahip olan Siem Reap’taki Monthara Angkor Residence, ünlü Pub Caddesi’nden sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde. Bu küçük butik otel, görkemli Angkor Wat tapınaklarını keşfetmek için mükemmel bir konumda yer alıyor.

    Black Friday teklifi: 23 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan % 75 tasarruf edin. 

    Tria Elegance, İstanbul Türkiye

    Bu güzel otel, Türk antik ruhundan esinlenilerek yapılmış ancak modern de bir tarza sahip. Otelin terasından tarihi Sultanahmet semtinde bulunan Sultanahmet Camii, Ayasofya ve Marmara Denizi görülebiliyor.

    Black Friday teklifi: 23 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan % 75 tasarruf edin. 

    Ossotel Legian Bali, Legian, Endonezya

    Turkuaz renkli sudan iki adım uzaktaki unutulmaz Padma Legian plajında yer alan Ossotel için en düşük fiyatlarla rezervasyon yapmaya hazır olun. Bu otel, kendi barı ve ızgarasıyla, lezzetli yemeklerini, serin bir atmosferde lezzetli kokteyller eşliğinde sunarak gurme misafirlerini fazlasıyla memnun ediyor.

    Black Friday teklifi: 23 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan % 75 tasarruf edin. 

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.