DOLAR 32,5142
EURO 34,8855
ALTIN 2439,516
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Huda Beauty çarpıcı renkleriyle yeni yıla hazır

    Huda Beauty çarpıcı renkleriyle yeni yıla hazır
    14.11.2017
    A+
    A-

    Orta Doğu’nun zengin renklerini hatırlayan Huda Beauty, Desert Dusk Far Paleti ile kadınları büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor…

    Sadece Sephora’da

    Desert Dusk Palette – Far Paleti

    Çölün sırlarını açığa çıkaran Desert Dusk far paleti Dubai’deki Huda’yı çevreleyen keskin nüansları ve çarpıcı manzaraları gözler önüne seriyor. Güneş battıkça ve renkler ile gölgeler kuma vurdukça Orta Doğu, süslü bir gökyüzüyle bu dinamik renk paletinin içinde hayat buluyor. Paletteki farlar, mat ve duokrom holografik pigmentlerle eşsiz dokular sunuyor ve çok çeşitli renkler sağlıyor. Palet içeriğinde 8 kremsi mat renk, 6 yanardöner inci tonu, duokrom ve 1 ışıltılı far bulunuyor.

    8 kremsi mat: Daha pürüzsüz bir uygulama için yeniden geliştirildi. Huda Beauty Rose Gold Palet’in ünlü dokusu, canlı mor ve koyu sarının yüksek pigment tonları ile kuma benzeyen doğal renklerle yeniden tasarlandı.

    Yanardöner 6 inci tonu: Erik, bronz ve pembe tonlarında sıkıştırılmış saf inci, göz kapaklarına derinlik ve yoğunluk katmak için mat formülleri üzerinde kendiliğinden dağılan kadifemsi pırıltılı bir bitiş yaratıyor.

    Duokrom: Üstün ışık geçişi formülleri büyüleyici bir duokrom etkisi yaratıyor. Bu tonlar başlı başına gözlere ışıltılı bir bakış katıyor.

    1 parlak far: Orta Doğu’nun zengin ve değerli mücevherlerinden ilham alan mor pembe, bronz ve altın tonlarıyla saf parlak bir ton olarak etkileyici bir bakış yakalamak için son dokunuşu katıyor. Cesur olun ve düz sert kıllı bir fırçayla tüm gözkapağınıza uygulayın veya bir eyeliner kullanın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.