DOLAR 32,6562
EURO 34,7831
ALTIN 2493,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Huile Prodigieuse® 25. yılını kutluyor

    Huile Prodigieuse® 25. yılını kutluyor
    28.04.2017
    A+
    A-

    NUXE, ikonik kuru yağı Huile Prodigieuse®’ün 25. yılını, yepyeni bir formülle kutluyor. %98,1 doğallık oranı, silikon içermeyen dokusu ve büyüleyici kokusuyla cildinizi nazikçe sarmalayan Huile Prodigieuse®, Anneler Günü’nde de annenize hem anti-oksidan hem de anti-aging etkisini armağan ediyor.

    Huile Prodigieuse®, yeni formülüyle annenizin cilt bakımına yepyeni biz dokunuş katacak.

    Yüz bölgesinde serbest radikallere karşı kalkan oluşturarak koruyor ve anti-oksidan etki sağlıyor.
    Vücut bölgesinde çatlaklara savaş açıyor, sıkılaşma etkisi sağlıyor.
    Saçlarda, profesyonel saç stil danışmanlarının da onayladığı, dört dörtlük bir bakım deneyimi sunuyor.
    Üstelik yeni formülünde yeni bir botanik yağla daha da zengin: İçeriğindeki Tsubaki Yağı ile daha etkili bir bakım ve anti-aging etkisi.

    Tsubaki yağı’nın mucizelerini keşfedin

    NUXE, dünyanın 7 doğa harikasından biri olarak kabul edilen Cheju Adası’ndan farklı kamelya çiçeklerinden elde edilen Tsubaki Yağı’nı Huile Prodigieuse® için seçti. Tsubaki Yağı, saç ve cilt için en önemli yağ asidi olan Omega 9 açısından muazzam bir zenginliğe sahip.

    Yüksek besleyiciliğe sahip Tsubaki Yağı deri hücrelerinin bütünlüğünü destekliyor, bariyer yapısını güçlendiriyor ve saçlara parlaklık kazandırıyor. Japon Kamelyası olarak da bilinen Tsubaki, parlak kırmızı-pembe tonlarında çiçekleriyle hem yüksek besleyicilik ve anti-aging sağlıyor.

    NUXE tarafından seçilen Tsubaki Yağı yepyeni bir anti-oksidan koruma sistemiyle öne çıkıyor: Mikro düzeyde dağılmış doğal C vitamini. %100 doğal bu C vitamini, yağın oksitlenmeye karşı dayanıklılığını artırıyor.

    Formüldeki bir diğer yenilik ise Argan Yağı: Onarıcı içeriğiyle Argan Yağı, özellikle saçlarda yumuşatma özelliğine sahip Tatlı Badem Yağı, sakinleştirici Hodan Yağı, besleyici Kamelya Yağı, nemlendirici Fındık Yağı ve ipeksi bir görünüm veren Makadamia Yağı ile mükemmel bir uyum yakalıyor.

    Huile Prodigieuse®’ün içeriğindeki bu 7 değerli bitkisel yağ, doğayla dost bir soğuk sıkım yönetmiyle tamamen doğal bir şekilde elde ediliyor ve zengin yağ asitleri kalitesini koruyarak cildinizle ve saçınızla buluşuyor.

    Huile Prodigieuse®: Doğal, mükemmel ve olağanüstü

    Doğal: %98,1 doğal, mineral yağ ve silikon içermeyen formülüyle Huile Prodigieuse® aynı zamanda anti-oksidan özelliğe sahip E vitamini açısından da zengin.

    Mükemmel: Kuru yapısıyla, en ufak bir yapışkan ya da yağlı his bırakmadan cilt tarafından hızlıca emiliyor.

    Olağanüstü: Efsanevi kokusunda portakal çiçeği, bergamot, gül, manolya, hindistan cevizi ve vanilya notaları bulunuyor.

    Huile Prodigieuse® OR: Huile Prodigieuse®’ün altın parıltılı versiyonu artık daha yenilikçi, daha değerli ve elbette büyüleyici: %95,5 doğal içeriğiyle cildi besliyor, geride ipeksi bir dokunuş ve parlaklık bırakıyor. Cildiniz ve saçlarınız, ultra ince altın partikülleri ile ışıldıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.