DOLAR 32,5261
EURO 34,8759
ALTIN 2431,585
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İder Mobilya’dan Adana’ya yeni mağaza

    İder Mobilya’dan Adana’ya yeni mağaza
    21.04.2017
    A+
    A-

    Türkiye mobilya sektörünün lokomotif markalarından olan, imza attığı ilkler ve özgün tasarım anlayışıyla fark yaratan İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. Düşük marj ve yüksek satış politikasıyla müşterilerine her geçen yıl daha geniş bir lokasyondan ulaşan İder, bol çeşit ve kalitesiyle 22 Nisan tarihinde Adana’da açılıyor.


    İhtiyaçlara cevap veren koleksiyonlarla hedefimiz tüm Türkiye!

    Özgün, modern ve çağın ihtiyaçlarına cevap veren yenilikçi tasarımlarıyla ev dekorasyonunda trendleri belirleyen İder Mobilya, yurtiçi mobilya pazarına yönelik stratejisi doğrultusunda büyümeye devam ediyor.
    İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, art arda yapılan mağaza atılımlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘‘İder Mobilya olarak, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz, Edirne’den Van’a ülkemizin dört bir yanına ulaşarak İder kalitesini vatandaşlarımızla tanıştırmak. Açtığımız büyük metrekareli mağazalarla da, bu kaliteyi ve çeşitliliği ulaşılabilir fiyatlarla daha geniş bir kitleye sunmak en büyük arzumuz. Bu seferki rotamızı Adana’ya çevirdik. Bu hamlenin hem markamıza hem de mobilya sektörüne hız katacağına inanıyoruz.’’
    Müşteri odaklı yönetim anlayışıyla tüm ihtiyaçlara cevap veren koleksiyonlar yaratan İder Mobilya’nın; yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı aksesuar ürünleri bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.