DOLAR 32,344
EURO 35,1366
ALTIN 2239,369
BIST 8907,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    In Street 113’üncü mağazasını Manisa’ya açtı

    In Street 113’üncü mağazasını Manisa’ya açtı
    05.07.2019
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü spor markalarının onlarca çeşit sneaker modelini ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturan In Street, Manisa Salihli’deki mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Kipa AVM’de açılan mağaza ile In Street’in Türkiye’deki mağaza sayısı ise 113’e yükseldi.

    Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerine devam eden In Street, Manisa Salihli’de Kipa AVM’de 217 metrekarelik bir alanda açtığı mağaza ile dünyaca ünlü markalarını Manisalılar ile buluşturacak. In Street; Manisa’da açılışını gerçekleştirdiği mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısını da 113’e çıkarmış oldu.

    In Street; Nike, Adidas, Kinetix, Reebok, New Balance, Skechers, Lumberjack, Puma, Dockers by Gerli ve Lumberjack Sport gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini Manisalıların beğenisine sunuyor. Dünyaca ünlü markaları ulaşılabilir fiyat ve güncel modeller ile benzersiz konsepti içerisinde müşterileriyle buluşturan In Street, Manisa Salihli’de açtığı mağazası ile Türkiye’nin en geniş alana hizmet götüren sneaker mağazası olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.