DOLAR 32,327
EURO 35,0808
ALTIN 2299,974
BIST 8987,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    INCIA’dan yeni güneş kremleri serisi

    INCIA’dan yeni güneş kremleri serisi
    25.04.2019
    A+
    A-

    Çevreyi ve doğayı koruyan, yüzde 100 doğal cilt bakım, kişisel bakım ve ev bakım ürünleri üreten INCIA, yeni güneş ürünleri ile mineral filtre sayesinde güneş ışınlarına karşı yüzde 100 doğal koruma sağlıyor. INCIA’nın yeni güneş kremleri, cildin deri altına geçmeden, mineral filtreler ile koruyarak güneş ışınlarını yansıtıyor.

     

    Güvenli filtre teknolojisi ile üretilen yeni INCIA güneş ürünleri, UV ışınlarının neden olduğu DNA hasarının yüzde 85’ini önlüyor. İçeriğinde UV ışınlarını absorbe eden nadir yağlardan biri olan Tamanu Yağı bulunuyor. Bu yağ, aynı zamanda antioksidan özelliğine de sahip.

    Cosmos ECOCERT sertifikalı

    Yeni INCIA güneş ürünleri içerisinde kullanılan mineral filtreler, doğal ve organik kozmetik ürünlerinde uluslararası olarak bilinen kozmetik sertifikaları, Cosmos ECOCERT tarafından onaylandı. Hücrelerin yenilenmesine yardımcı olan ve güvenli bronzlaşma sağlayan güneş kremleri; yüz, vücut ve bebek olmak üzere üç çeşitten oluşuyor.

    Erken cilt yaşlanmasını önleyen INCIA’nın güneş kremleri, serbest radikal hasarını kontrol ederek, sağlıklı cilt yapısı desteği sağlıyor

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.