DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İndirimli alışveriş hafta sonu GLAMIDAYS başlıyor

    İndirimli alışveriş hafta sonu GLAMIDAYS başlıyor
    03.10.2019
    A+
    A-

    4-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek GLAMIDAYS indirim haftasında GLAMI Türkiye, Trendyol, Morhipo ve Beymen gibi yaklaşık 30 markaya özel yüzde 50’ye varan indirim sürprizi sunuyor

    Avrupa’nın en ünlü moda arama motorlarından GLAMI Türkiye, yüzde 50’ye varan indirimlerle tüketicilerin Sonbahar modasına rahat geçişi sağlayacak online alışveriş hafta sonu GLAMIDAYS’i duyurdu. Bu yıl ilk kez Türkiye’de 4-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek bu eşsiz hafta sonunda, aralarında Trendyol, Morhipo, Beymen, Koton, Saat ve Saat, SuperStep ve Altınbaş’ın da bulunduğu 30 markanın yeni sezon ürünleri indirimli fiyatlarla tüketicilerin karşısına çıkacak.

    İlk kez GLAMIDAYS ile 4 gün boyunca tüketicilere özel indirim sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten GLAMI Türkiye İletişim ve Marka Müdürü Melike Huska, “Tüketicilerin uygun fiyatlar ve özel fırsatlarla yeni sezonu karşılamalarını sağlayan GLAMIDAYS, Türkiye’nin en önemli markalarını bir arada sunuyor. Ekim ayının ilk hafta sonu gerçekleşecek alışveriş günleri, yeni sezona geçişte zorlanan tüketiciler için keyifli bir fırsat olacak” dedi.

    İndirim kodu ile anında uygun fiyatlar

    GLAMI üzerinden alışveriş yapacağı ürünü seçen kullanıcılar, GLAMI’deki kodu ödeme sırasında kullanarak indirimli alışverişini gerçekleştirebilecek. Avrupa’da geçtiğimiz yıl gerçekleşen GLAMIDAYS kapsamında milyonlarca moda ürünü indirimli olarak 100 binden fazla kullanıcıyla buluştu.

    4-7 Ekim tarihlerinde Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek özel alışveriş hafta sonu GLAMIDAYS, 30 markanın ürünlerine özel indirimler sunacak. GLAMIDAYS hakkında daha fazla bilgi için www. glami .com. tr/glamidays/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.