DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ipekyol ile 2017 yaz serüveni

    Ipekyol ile 2017 yaz serüveni
    29.03.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda bulunan Ipekyol, 2017 İlkbahar-Yaz sezonunda, botanik desenler ve zenginleştirilmiş detaylar ile buluşan minimal stil anlayışıyla sahneye çıkıyor. Maskülen parçaların feminen parçalarla kusursuzca harmanlandığı koleksiyon, modern ve güçlü Ipekyol kadınlarını özgürlüğün tadını çıkaracakları bir yaz serüvenine davet ediyor.


    2017 İlkbahar-Yaz sezonunu kendinden emin, dingin bir enerjiyle karşılayan Ipekyol, naturel tonlar ve zenginleştirilmiş detaylarla harmanladığı minimal stil anlayışıyla sahnede…
    Gündüzden geceye kolaylıkla uyumlanabilen spor kesimli şık elbiseler ile günün her anına kolaylıkla uyum sağlayan alt-üst uyumlu takımlar çabasız bir şıklık vaat ediyor.
    Stil sahibi bir gardırobun anahtar parçalarından olan poplin gömlekler, 3D etkisi veren nakış ve işleme detaylarıyla daha şık bir görünüme kavuşuyor. Doğal pamuklu kumaşlar ve sezon trendlerine uygun renk alternatifleriyle güncellenen rahat pantolonlar, modernize edilmiş klasik kalıplarıyla Ipekyol Basics koleksiyonunda yerini alıyor.
    Soft büyük çiçek baskılı organza ceket, pilise detaylı krep tulum, uzun piliseli uçuşan desenli elbise, dantel transparan ceket günün her saati şık ve ışıltılı olmayı tercih eden kadınların beğenisine sunuluyor. Nakışlı pareolar, brokarlı rahat kesimli elbiseler ve bağlama detaylarıyla öne çıkan çizgili salaş gömlekler yaz günlerinin rahat ve dinamik bir tarzına vurgu yapıyor.
    Pöti kare, beyaz ve siyah renklerin hakim olduğu fisto detaylı cropped pantolon, off shoulder bluz, safari şort ve rahat yazlık ceketler, sizi rafine bir İtalyan kasabasında keyifli bir tatile davet ediyor.
    Pileli eteklerle kombinlenebilen ince trikolar ayakkabı tercihinize göre gündüz ofis şıklığını kusursuzca geceye taşırken; tropikal ve botanik desenlerle yeniden yorumlanan alt-üst uyumlu takımlar, yaz tatili özlemini hafifletiyor. Yazlık trençkot ve bomber ceketler ise, ılık yaz yağmurlarının en şık eşlikçileri olarak koleksiyondaki yerini alıyor.
    Ayakkabılarda küt topukların egemenliği sürerken, hasır dokular altın çağını yaşıyor. Sezonun yükselen trendlerinden deri terlikler, düğüm detayı, ponpon ve hasır taban detaylarıyla karşımıza çıkarken; çiçek motifli, kristal taş ve işleme detaylı espadriller yaz günlerinin enerjisini yükseltiyor. Tahta dolgu topuklar, 70’lerin hippie stiline gönderme yaparken, metalik renklerde buluşan sandalet ve stilettolar ise yaz gecelerine ışıltı katıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.