DOLAR 32,5765
EURO 34,8168
ALTIN 2419,125
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İş hayatında konfor ve dayanıklılık için: Smart 360 Flex

    İş hayatında konfor ve dayanıklılık için: Smart 360 Flex
    14.09.2017
    A+
    A-

    Dockers®’ın yeni koleksiyonu Smart 360 Flex, erkeklere günün her anında daha fazla konfor ve dayanıklılık sağlayan, inovatif dört yönlü esneme teknolojisiyle üretildi. Bu pantolonlar esnek bel bandı, gizli cepleri ve ütü istemez özelliğiyle çok rahat ve işlevsel. Smart 360 Flex çağdaş görünümüyle de erkekleri sabahın ilk saatlerindeki bir üst yönetim toplantısından, geceye uzanan eğlenceli buluşmalara en şık şekilde taşıyor.

    Dockers®, erkeklerin iş hayatında resmi takımlara alternatif kıyafetler aramaya başladığı ve kişisel stilini ortaya koyabilmeye imkanı sunan parçalara yöneldiği 1980’lerde doğdu. Giyim kodlarının gelenekselden günümüzün ‘casual’ olarak ifade edilen tarzına doğru kaydığı süreçte, çığır açan pantolonlar yarattı. Şimdi ise, bugüne kadar ürettiği en inovatif pantolon modelini erkeklerin beğenisine sunuyor.

    Rahat, çağdaş ve ‘esnek’

    30 yıllık khaki uzmanlığını zirveye taşıyan Dockers®, “Erkekler bir pantolondan ne ister” sorusuyla yola çıktı. Markanın tasarım ekibi, khaki pantolonları optimize ederek mümkün olan en rahat hale getirdi. Dayanıklılık ve özgüvenli görünüm ise, elbette es geçilmedi.

    Tipik streç kumaşların aksine tek yönlü değil, hem yatay hem dikey şekilde, yani dört yöne doğru esneyebilen Smart 360 Flex koleksiyonundaki parçalar, rahatlığı ve çağdaş görünümüyle, erkekleri sabahın ilk saatlerindeki bir üst yönetim toplantısından, geceye uzanan happy hour’lara kadar en şık şekilde taşıyor.

    Şimdiye kadar üretilen en işlevsel tasarım

    Smart 360 Flex, müthiş rahatlığı ve şık görünümünün yanı sıra, yenilikçi detaylarıyla şimdiye kadar erkek gardıroplarına dahil olmuş en işlevsel tasarım olma özelliğini de taşıyor. Pantolonların bel bandı streç kumaşlar sayesinde yumuşak ve esnek. Ayrıca cep telefonu ve diğer kıymetli eşyalar için gizli cepleri bulunuyor. Ütü istemez özelliğiyle de konforu zirveye çıkarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.