DOLAR 32,3788
EURO 35,0515
ALTIN 2325,326
BIST 9105,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul Autoshow 2017’yi 5 yıldızlı Tüyap Palas konforunda yaşayın

    İstanbul Autoshow 2017’yi 5 yıldızlı Tüyap Palas konforunda yaşayın
    22.02.2017
    A+
    A-

    21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2017 konuklarına fuar merkezi içerisinde bulunan TÜYAP PALAS’ın 5 yıldızlı hizmetini ve konforunu yaşamaya davet ediyor.

    630 oda kapasiteli TÜYAP PALAS, otel dışına çıkmadan İstanbul Autoshow 2017’ye doğrudan geçiş imkanıyla misafirlerine “Çalışırken Dinlenebilmenin” rahatlığını ve kolaylığını sunuyor.

    TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2017, ziyaretçilerini Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi içinde yer alan, bölgesinin en büyük oteli TÜYAP PALAS’ta ağırlamaya hazırlanıyor. Konforu huzurla birleştiren göl ve deniz manzaralı standart, deluxe, deluxe suit, executive suit & king suit oda tipleri ile misafirlerine “Çalışırken Dinlenebilmenin” rahatlık ve kolaylığını bir arada sunan TÜYAP PALAS, 5 yıldızlı hizmet anlayışını fuar katılımcılarının beğenisine sunuyor.

    2017 yılını yeniliklerle karşılayan 5 yıldızlı TÜYAP PALAS kapasitesini 630 odaya çıkarttı
    TÜYAP PALAS, misafirlerini “Mükellef Kahvaltı ve Kaliteli Uyku” ilkesinin temel alındığı hizmetleriyle ağırlıyor. TÜYAP PALAS’ın Defne salonundaki kahvaltısında 70’in üzerinde çeşit sunuluyor. Lezzet ve eğlencenin adresi olarak öne çıkan Mimoza ve Ardıç adındaki A La Carte restoranları, Lobby Bar, Lounge ve pastaneleri, Tarçın, Safran ve Galata adındaki dinlenme alanları ve eşsiz manzarası ile ünlü “Roof Bar” Lagün ile TÜYAP PALAS, yüksek kalitedeki hizmet anlayışıyla fark yaratıyor. TÜYAP PALAS’ın tüm yiyecek-içecek noktalarında ödüllü şeflerin muhteşem sunumları misafirlerin unutamadıkları bir deneyim yaşatıyor.

    Bir asansör ile İstanbul Autoshow 2017’ye ulaşabilirsiniz
    Otel dışına çıkmadan fuar alanına doğrudan geçiş imkanının sunulduğu otelde fiber optik wifi, 24 saat oda hizmeti, business center, concierge hizmetleri, açık-kapalı otopark ve vale hizmetleri, oyun salonu ve kütüphane misafirlere ücretsiz sunulan hizmetler arasında yer alıyor. TÜYAP PALAS’ta araç kiralama, havalimanı transfer hizmetleri, yıkama, ütüleme, kuru ve express temizleme, kuaför hizmeti ve İstanbul şehir turları hizmetleri de veriliyor. Tüm oda tiplerinde elektronik emanet kasası, ütü ve ütü masası, minibar, LCD televizyon, bakım ürünleri, saç kurutma makinesinin yanı sıra ikram tepsisi ve yastık menüsü standart olarak bulunuyor.

    Sedir SPA’daki hizmetler ücretsiz
    Misafirler konaklamaları süresince Sedir SPA’da yer alan sauna, dinlenme havuzu, fitness, jakuzi ve buhar odasından ücretsiz olarak yararlanabiliyor. TÜYAP PALAS, bünyesinde farklı amaç ve ihtiyaçlar doğrultusunda tiyatro, sınıf, kokteyl, ziyafet ve work-shop düzenlerinde hizmet verebilen, her türlü teknik altyapı ve donanıma sahip, farklı ölçeklerde 33 toplantı salonunu barındırıyor. 1.250 kişi kapasiteli, bölgesinin sütunsuz ve bölünebilir nitelikteki tek salonu olan İstanbul Balo Salonu ile TÜYAP PALAS tüm organizasyonları özel bir davete dönüştürerek yaşamlarımıza keyif, lezzet ve renk katıyor.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.