DOLAR 32,584
EURO 35,0328
ALTIN 2461,207
BIST 9890,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılın su yalıtımı ürünü Bonus Proof Membran

    Yılın su yalıtımı ürünü Bonus Proof Membran

    Yalıtım sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli tek Türk markası Bonus Yalıtım’ın yenilikçi ürünü Bonus Proof Membran, Yılın Su Yalıtım Ürünü Ödülü’ne adını yazdırdı. Yapıları suyun yıpratıcı etkilerinden koruyan, binaların dayanıklılığını artırıp ömrünü uzatan Bonus Proof Membran, kullanım özellikleriyle inşaat maliyetlerinden avantaj ve zaman tasarrufu sağlıyor. Bonus Proof Membran, temel ve derin temel yalıtımında koruma betonu ve örtüsü gerektirmeden yüksek performans sunarak, sektördeki beklentileri aşan bir çözüm ortaya koyuyor. 

    Yalıtım sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli tek Türk markası Bonus Yalıtım, beklentileri aşan yenilikçi ürünleriyle sektörün gelişimine yön veriyor. Bonus Yalıtım’ın lansmanını geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Bonus Proof Membran, sektörün gelenekselleşen başarı ve itibar platformlarından Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2024 kapsamında, Yılın Su Yalıtımı Ödülü’nün kazananı oldu.

    Su Yalıtımında Yüksek Performans, Zaman ve Maliyet Tasarrufu ile Bir Arada

    Bonus Yalıtım’ın polyester keçe taşıyıcılı yenilikçi su yalıtım ürünü Bonus Proof Membran, temel ve derin temel yalıtımında koruma betonu ve örtüsü gerektirmeden yüksek performans sunarak, sektördeki beklentileri aşan bir çözüm ortaya koyuyor.

    İçeriğindeki katkı maddeleri ile uygulamada karşılaşabileceği delinmelere ya da yüzeyden alabileceği darbelere karşı koruma kalkanı oluşturarak uzun ömürlü bir çözüm sunan Bonus Proof Membran, koruma ve kullanım özellikleriyle inşaat süreçlerinde kolaylık sağlıyor. Bonus Proof Membran, kendinden yapışkanlı yapısı ve tek kat uygulanabilme özelliği ile inşaatlarda zaman ve maliyet tasarrufu kazandırırken hafriyat avantajı sağlıyor.

    Uluslararası akredite laboratuvarlarından tam not 

    Eksi 20 dereceye kadar dayanıklılığıyla dikkat çeken ve güvenilir bir yalıtım çözümü oluşturan Bonus Proof Membran, yüksek elastomerik (SBS) katkılı üstün formülü sayesinde, taze betonun kuruma sürecinde oluşan hidratasyon ısısıyla temel betonuna tam yapışma sağlayarak alternatif su yalıtım örtüleri ve sürme sistemlerine göre daha güvenilir bir çözüm sunuyor. Bonus Proof Membran dayanıklı yapısıyla su basıncının yüksek olduğu derin temellerde bile üstün performans sergiliyor.

    Yüksek hidrostatik basınç dayanımı ile uluslararası akredite laboratuvarları tarafından testlerde su basıncının yüksek olduğu derin temellerde üstün performans gösteren Bonus Proof Membran, başarısını uluslararası ölçekte tescilliyor. Uygulama sonrası oluşabilecek su kaçaklarında da genel örtüyü kaldırmaya gerek duyulmadan noktasal enjeksiyon ile kolay müdahale imkanı sunuyor.

    Yalıtım sektörünün gelenekselleşen başarı ve itibar platformlarından Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, Yalıtım Dergisi tarafından 2004 yılından bu yana düzenleniyor. Başvuru sahibi aday marka ve ürünler arasından ödül kazananlar, B2B Medya / Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. Editörler Kurulu’nca belirleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.