DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul’un keyfi bu bayram Emaar AVM’de çıkacak

    İstanbul’un keyfi bu bayram Emaar AVM’de çıkacak
    17.08.2018
    A+
    A-

    İstanbul Anadolu Yakası’nın en lüks alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM, bayrama özel kampanyalarıyla tatilde şehrin keyfini çıkarak ziyaretçilerine; sinema, akvaryum, giyim ve restoranlar için birbirinden cazip avantajlar sunuyor.

    Emaar AVM, Kurban Bayramı’nı birbirinden özel kampanyalarla kutlamaya devam ediyor.Ağustos ayı boyunca sürecek olan çeşitli kampanyalarla alışveriş keyfini ikiye katlıyor. Giyim, yeme-içme, sinema ve akvaryum ziyaretlerine yönelik düzenlenen kampanyalar bayram boyunca AVM ziyaretçilerine benzersiz fırsatlar sağlıyor.

    Boyner’den 100TL’lik hediye çeki

    26 Ağustos tarihine kadar Emaar AVM’den aynı mağazadan tek seferde 350TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Boyner’den 100TL’lik hediye çekinin sahibi olacak. Kazanılan hediye çekleri, 18 Şubat 2019 tarihine kadar aynı mağazadan yapılan alışverişlerde kullanılabilecek.

    Film keyfiniz bizden

    Kurban Bayramı’nı şehrin keyfini çıkararak geçirecek sinemaseverlere, Emaar AVM Cinemaximum, 18 – 26 Ağustos tarihleri arasında bir sinema bileti alana ikinci biletini hediye ediyor. Emaar AVM, sinemaseverleri bayram süresince Cinemaximum’a çağırıyor.

    Seçili restoranlarda yüzde 10 indirim

    Emaar AVM, lezzetli tatlara düşkün ziyaretçilerini de unutmuyor. 18 – 26 Ağustos tarihleri arasında Big Chef’s, Brasserie D’or, Tickerdaze ve Sushi-co’da birbirinden leziz tatları %10 indirimle sunuyor.

    ‘Hopi’liler Emaar Akvaryum’da Kazanıyor

    200’e yakın türle, 20 binden fazla canlıyı, 270 derece görüş imkânıyla sunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, bayramda su altının büyülü dünyasını keşfetmek isteyenlere de cazip bir kampanya sunuyor. Hopi kart sahiplerinin yararlanabileceği kampanyada 31 Ağustos’a kadar bir bilet alana bir bilet hediye ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.