DOLAR 32,5607
EURO 35,0077
ALTIN 2436,222
BIST 9775,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İtalyan Goccia’dan yeni ürün: PASSUM

    İtalyan Goccia’dan yeni ürün: PASSUM
    21.02.2017
    A+
    A-

    LAMP 83’ün, 20 yılı aşkın bir süredir distribütörlüğünü yaptığı İtalya’nın önde gelen aydınlatma aygıtı üreticisi ve dış mekan ürünlerinde fark yaratan İtalyan Goccia’nın en son serisi olan PASSUM, yeni jenerasyon yüksek güçlü LED çipleri ile fonksiyonel olarak her türlü yere gömme ürün ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı. Ürün ailesi, modern mimari çizgilere paralel olarak dış mekanda, yerden yukarı doğru (up light) veya yana doğru ışık istenen projelerde, farklı boyut ve ışık efektleri ile komple bir çözüm sağlıyor.


    PASSUM’da yüksek kaliteye sahip malzeme, verimli LED ışık kaynakları ve yenilikçi İtalyan üretim tekniklerinin birleşimiyle, tam anlamıyla modüler olan bir ürün serisi elde edildi. Ailede 70, 125, 180 ve 245 mm olmak üzere dört farklı çapta ürünler mevcut. Ürünün gövdesi, birinci sınıf alüminyum alaşımın üzerine çift kat krom kaplanarak üretiliyor. Özel bir teknopolimerden üretilen muhafazanın içine ürün yerleştirildikten sonra, üste takılan alüminyum veya paslanmaz çelikten üretim kare ya da yuvarlak flanşlar ile dekoratif görünüm tamamlanıyor. PASSUM, yere gömülebildiği gibi, duvara da monte edilebiliyor.

    Ayrıca optik anlamda yukarı doğru veya dört farklı şekil ile yana doğru ışık sunabilen PASSUM, fark yaratıyor. 3000K, 4000K veya RGB ışık renk sıcaklığına sahip olan PASSUM, farklı lambalar ile de alınabiliyor. Ailede ultra düz gövdenin yanı sıra, kamaşmayı engellemek için 15°’ye kadar ayarlanabilme seçeneğini de sunuluyor. Ayrıca ürünün yerden yukarı doğru attığı ışık da, dar orta veya geniş açı olabiliyor. Bu farklı optik seçenekleri sayesinde PASSUM’da ışık, tam olarak tasarımcının istediği yüzeye yansıtılıyor.

    IP 67 koruma seviyesi sayesinde en zorlu hava şartlarına dahi dayanabilen PASSUM’da, temperli cam sıcaklığı asla 40°’nin üzerine çıkmıyor. Böylece ürün, insanların yürüyüş yolları üzerinde rahatlıkla konumlandırılabiliyor. Ayrıca bu özel camın, boyutuna göre 2 ile 3.5 ton arasındaki ağırlığa dayanabilmesi, ürünün otopark giriş ve içlerinde rahatlıkla kullanılabilmesine olanak tanıyor.

    Özetle PASSUM farklı boyları, değişken ışık efektleri, düşük yüzey sıcaklıkları, kusursuz su geçirmez yapısı, üstünden araçla geçilebilme özellikleri sayesinde, dış mekanda karşınıza çıkan her türlü zor şart altında bile uzun yıllar boyunca hizmetinizde olacak.

    Kullanım Alanları:
    PASSUM ürün ailesi; modern çizgileri ve farklı ışık efektleriyle, bahçeler, otoparklar, yürüyüş yolları, parklar, meydanlar, bina sahanlıkları gibi yere gömme ışığa ihtiyaç duyulan her yerde kullanılabilir.

    Temel Özellikleri:
    • 70, 125, 180 ve 245 mm olmak üzere dört farklı çap,
    • IP67 koruma sınıfı, çift krom kaplamalı alüminyum gövde
    • 40°’den daha fazla ısınmayan ve 3.5 tona ağırlığa kadar dayanabilen temperli cam
    • Üç farklı flanş seçeneği
    • Gömme, ultra düz veya ayarlanabilir gövde seçenekleri
    • Boyuta göre 1 – 29W arası 3000K / 4000K / RGB 50.000 saat ömürlü LED ışık kaynağı
    • Boyuta göre GU10 / E27 / metal halide lamba seçenekleri
    • Yukarı doğru yönü ayarlanabilen; dar, orta veya geniş ışık açısı
    • Yana doğru dört farklı ışık efekti verebilen üst kapaklar

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.