DOLAR 32,5875
EURO 34,8019
ALTIN 2508,34
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ivana Sert, Ankara’nın en bakımlı kadınlarını seçiyor

    Ivana Sert, Ankara’nın en bakımlı kadınlarını seçiyor
    01.03.2017
    A+
    A-

    Ankara’nın en bakımlı kadınları 4 Mart’ta ANKAmall’da Ivana Sert ile buluşuyor.

    Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Vernel ile birlikte Ankara’nın en bakımlı kadınlarını seçiyor. ANKAmall’da düzenlenecek Vernel Max Soft&Oils Güzellik Bakım Günleri söyleşisine katılacak İvana Sert; güzellik, bakım, moda ve stil sohbeti yapıp, tavsiyelerde bulunacak ve Ankara’nın en bakımlı 10 kadınını seçecek.

    ANKAmall’u ziyaret eden kadınlar, satın aldıkları Vernel MaxSoft&Oils ürünü göstererek söyleşiye katılmak için VIP bilet kazanacak. Güzellik bakım sohbeti 4 Mart Cumartesi saat 17.00’de gerçekleşecek.

    Ivana Sert, tarafından şehrin en bakımlısı ünvanını almak isteyen kadınların yapmaları gereken ise çok basit. 25 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında ANKAmall’da kurulan stantta “En bakımlı” hali ile fotoğraf çektiren kadınlar, bu fotoğrafları #enbakimlibenimhashtagi ile sosyal medyada paylaşacak. İvana Sert, “En Bakımlı Benim” diyen tüm kadınlar arasından seçim yapacak.. Ankara’nın en bakımlı kadınları, çamaşır makinası, ütü, 100 TL’lik hediye çekleri ve Vernel giysi bakım setlerinin de sahibi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.