DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İyi Tarım yapan Beypiliç’e plaket

    İyi Tarım yapan Beypiliç’e plaket
    24.02.2017
    A+
    A-

    Türkiye piliç eti sektörünün öncü markası Beypiliç’e gıda ve tarım sektöründe faaliyet gösteren bağımsız ve tarafsız sertifikasyon kuruluşu ECAS tarafından plaket sunuldu.
    Beypiliç’in sürdürülebilir tarımın temelini oluşturan “İyi Tarım Uygulamaları” standartlarını başarılı şekilde uygulaması ve sektörel katkıları nedeniyle sunulan plaket, gıda ve tarım alanında faaliyet gösteren sınırlı sayıda şirkete sunuluyor.

    Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen “İyi Tarım Uygulamaları” sertifikasını 2013 yılında alan Beypiliç, yüksek standartlarını tüm çiftliklerinde yıllardır başarıyla uyguluyor.

    İyi Tarım Uygulamaları; çevre, insan ve hayvan sağlığına zarar vermeyen bir tarımsal üretim yapılarak doğal kaynakların korunmasını amaçlıyor. Aynı zamanda İyi Tarım Uygulamaları, tarımda izlenebilirlik ve sürdürülebilirlik ile gıda güvenliği sağlıyor.
    Gerek kaliteli ve verimli bir tarımsal üretim gerekse güvenli gıda tüketimi açısından önem taşıyan İyi Tarım Uygulamaları standartları, tüketicilerin daha sağlıklı gıdalar tüketmesini amaçladığı gibi üreticilerin rekabet gücünü de arttırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.