DOLAR 32,3345
EURO 35,1643
ALTIN 2247,919
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Boya, ‘Camsıva’ ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor

    Kale Boya, ‘Camsıva’ ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor
    13.02.2017
    A+
    A-

    Kale Boya, Türkiye’de ilk kez geliştirdiği ‘Camsıva’, camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.

    Kale Boya’nın sektöre kazandırdığı, son yılların en yenilikçi ürünlerinden biri olan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

    İç ve dış cephelerde, kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yeni yüzeylerin yanı sıra, ahşap, pleksiglas, pütürlü cam ve eski boyalı yüzeylere uygulanan ‘Camsıva’; suya dayanıklı olduğu gibi, yüksek su buharı geçirgenliği ile binaların nefes almasını sağlıyor. Aşırı soğuk veya sıcak, yağmur, kar, nem gibi ağır hava şartlarından etkilenmeyen ‘Camsıva’, aynı zamanda kabarmayan ve çatlamayan yapısıyla öne çıkıyor.

    ‘Camsıva’, cam parçacıklı yapısından dolayı aydınlatma ile bütünleşerek tasarımcı için değişik mekanlara özel olanaklar sunuyor. Alışılmış sıva ve boya ürünlerinden farklı yapısıyla etkili sonuçlar veren ‘Camsıva’, yurtiçinde ofis, restoran, mağaza, otel ve eğlence mekanları gibi farklı alanlarda kullanıldığı gibi, ışıltılı görüntüsünden dolayı yurtdışında da çeşitli projelerde tercih ediliyor.

    Her mekana uyum gösteren hazır renkli sıva

    Farklı renk alternatifleri ‘Camsıva’nın her mekana uyum gösteren sıra dışı bir ürün olmasını sağlıyor. Grinin tüm tonlarını içeren renkleriyle ‘Camsıva’, siyahın çekici gizemini ve beyazın ışıltılı masumiyetini yüzeylere taşıyor. Taşlardan ve madenlerden aldığı renkleri camın parlaklığı ile buluşturan sarı ve kırmızı tonları tasarımlara da doğallığı yansıtıyor. Daha canlı renkleri tercih edenler için oluşturulan pembe tonlarından, yeşilin farklı tonlarına uzanan geniş renk seçeneği, ‘Camsıva’ ile hayal kurmaya davet eden ve yaşayan mekanlar yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.