DOLAR 32,4512
EURO 34,7492
ALTIN 2437,967
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Kilit Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nda inovasyon rüzgârı estirdi

    Kale Kilit Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nda inovasyon rüzgârı estirdi
    22.11.2023
    A+
    A-

    Kale Kilit, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nda kapı ve pencere sistemleri, kilit ve silindir, kartlı kilit, çelik kapı ve çelik kasa ürünlerinden oluşan geniş ürün portföyü ile Kale Alarm’ın yeni nesil inovatif ürünlerini sergiledi. “İnovasyon ve Güvenin Muhteşem Buluşması” mottolu standıyla fuarda inovasyonun temsilciliğini üstlenen şirket, yakın zamanda satışa sunacağı cep telefonu uygulaması ile kontrol edilebilen kilit ve silindir modelleriyle de katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

    Kaliteli ürünleri ile tüketicilere güvenlik çözümleri sunan Kale Kilit; 11-14 Kasım tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, kapı ve pencere endüstrisinin dev buluşması olan Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nda her zamanki yerini aldı. “İnovasyon ve Güvenin Muhteşem Buluşması” mottolu standı ile fuara katılan Kale Kilit, fuar süresince sergilediği kapı ve pencere sistemleri, kilit ve silindir, kartlı kilit, çelik kapı ve çelik kasa ürünlerinin yanı sıra sürme sistemler grubunun oyuncularından katlanır, kaldırmalı, devirmeli sürme sistemleri ile katılımcıların ilgi odağı oldu. Şirket, mekatronik veya elektronik kilit modelleri ve yakında satışa sunacağı cep telefonu uygulamasıyla kontrol edilebilen kilit ve silindir modelleri başta olmak üzere temassız teknoloji ile çalışan kilit sistemleriyle de büyük beğeni topladı.

    “Fuar ulusal ve uluslararası faaliyetlerimize büyük bir açılım getirecek”

    Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Kale Kilit Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker,“Tüm sektörel fuarlarda olduğu gibi Avrasya Kapı Pencere Fuarı da iş süreçlerimize olumlu yönde katkı sunarken, yeni müşterilerle tanışma ve mevcut müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlendirme fırsatı yaratıyor. Yeni nesil ürün ve hizmetlerimizi sergilediğimiz fuarın satış ve pazarlama faaliyetlerimize katkıda bulunacağına, fuar sırasında kurduğumuz bağlantıların kısa sürede verimli iş birliklerine dönüşeceğine inanıyoruz. Diğer yandan bu tür fuarlar yarattığı iş birliği fırsatları ile iş geliştirme süreçlerimizi doğrudan desteklerken, pazardaki yeni trendleri inceleme imkanı da sunuyor. Tüm bunları bir arada değerlendirdiğimizde Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nın ulusal ve uluslararası faaliyetlerimize yeni bir açılım getireceğini düşünüyoruz. Fuar sırasında ulusal ve uluslararası firmalar ile gerçekleştirdiğimiz iletişim trafiği de bunun çok açık bir göstergesini oluşturuyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.