DOLAR 32,5837
EURO 34,8076
ALTIN 2412,215
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Outlet Center’da Nostalji Kraliçesi’ne bol nostaljili fotoğraf sergisi

    Kale Outlet Center’da Nostalji Kraliçesi’ne bol nostaljili fotoğraf sergisi


    Kale Outlet Center’ın artık geleneksel hale getirdiği fotoğraf sergilerinin bu kez konuğu Türk Sanat Müziği’nin en önemli isimlerinden MUAZZEZ ERSOY.

    Kale Outler Center, daha önce Türkan Şoray, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Nejat Uygur için gerçekleştirdiği ’’Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi’’ bu kez Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy için yapılıyor…

    Kale Outlet Center’ın fotoğraf sergisi hazırlık süresi için 28 kişilik ekip, 4 ay , boyunca Muazzez Ersoy’un fotoğraflarını arayarak, özel tarama ve baskılarının yapılması için çaba gösterdi.
    “Muazzez Ersoy Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi”nde sanatçının hayranları, 25 günde Muazzez Ersoy’un bile hatırlayamayacağı 1.103 adet fotoğrafını sergi için bağışladı. Muazzez Ersoy sergisi böylece 3.850 adet fotoğraf ile bu zamana kadar yapılan en büyük ‘’Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi’’ oldu .

    Sergide Ersoy’un hayranlarından gelen 1.103 fotoğrafla birlikte toplam 3.850 adet fotoğraf yer alacak. Sergide ayrıca; Ersoy’un film, diziler ve kliplerinden kareleri de olacak.

    TÜRKİYE’DE İLK

    Kale Outlet Center’in 26.000 m2’lik alanın, tüm koridorları, mağaza vitrinleri, Muazzez Ersoy’un fotoğrafları ile renklenecek. Sergi 22 Nisan Cumartesi günü saat:14.00’de Kale Outlet Center’da Muazzez Ersoy’un katımıyla gerçekleşecek. Setlerden galalara, gazete küpürlerinden film afişlerine en özel karelerinin tüm Avm’yi süslendiği sergi açılışından sonra 1 ay boyunca ziyaretçilere açık olacak.Sergi’den elde edilecek gelir, Muazzez Ersoy’un isteği üzerine AFAD’a bağışlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.