DOLAR 32,5327
EURO 34,9211
ALTIN 2441,884
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalebodur, Elegant Marbles ile porselenin ihtişamını sunuyor

    Kalebodur, Elegant Marbles ile porselenin ihtişamını sunuyor
    14.02.2017
    A+
    A-

    Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80×160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Core White, Silver River ve Savana serilerinden oluşan Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

    Elegant Marbles koleksiyonu, 80×160, 80×80 ve 40×80 cm gibi büyük ebatları ve dikkat çekici parlak yüzey seçenekleri ile mimarların yaratıcılığına hitap ettiği kadar, tüketicinin de beğenisini kazanıyor. Mekanları tamamlayan, farklılaştıran, openbook dekor alternatifi sunan seriler, zengin damar yapısıyla da dikkat çekiyor.

    Doğanın sunduğu eşsiz taşları, ‘full body’ porselenin kullanım kolaylığı ile mekanlara taşıyan Elegant Marbles koleksiyonu, son derece estetik ve işlevsel serilerini, geniş bir yelpazede kullanıma sunuyor.

    Silver River zengin damar yapısıyla fark yaratıyor
    Kalebodur, yeni serilerinden Silver River’in zengin ve renkli damar yapısıyla doğanın sunduğu en dikkat çekici dekorasyon elemanını tüketicinin beğenisine sunuyor.

    Core White mekanlara ferahlık katıyor
    Kalebodur, Core White serisinin sıra dışı beyazlığı, derin damar yapısı ve openbook dekor seçeneği ile mekanlara ferahlık getiriyor.

    Savana ile yaşam alanlarına natürel dokunuş
    Savana serisi, diagonal dokusu ve fullbody porselen dayanıklılığı ile modern yaşam alanlarına natürel bir dokunuş katıyor.

    Koleksiyonun üç serisi de, 80×160, 80×80 ve 40×80 cm ebat seçenekleri ile hem konut hem de ticari alanlara zengin ve ihtişamlı bir görünüm kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.