DOLAR 32,5696
EURO 34,9084
ALTIN 2427,402
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karcher’den annelere özel 5 temizlik asistanı

    Karcher’den annelere özel 5 temizlik asistanı
    12.04.2017
    A+
    A-

    Alman temizlik devi Kärcher, Anneler Günü’nde annelerine mükemmel bir temizlik yardımcısı hediye etmek isteyenler için 5 ürünüyle, profesyonel temizliği evlere taşıyor. Kärcher’in VC 2, VC 3, FC 5 Premium, KB 5 ve VC 5 elektrikli süpürge modelleri, pratik ve çevre dostu teknolojiye sahip olmalarının yanı sıra sundukları temizlik performansıyla da evlerde mükemmel hijyen sağlıyor, zamandan ve iş yükünden tasarruf ettiriyor.

    Dünyanın lider temizlik markası Kärcher, sunduğu çözümlerle evin her köşesinde kusursuz temizlik sağlıyor. Ergonomik ve hafif tasarımları, yer kaplamadan saklanabilmeleri ve fonksiyonel özellikleriyle ön plana çıkan Kärcher VC 2, VC 3, FC 5, KB 5 ve VC 5 modelleri, hem zamandan hem iş yükünden tasarruf sağlarken, hızlı ve pratik temizlikte de annelerin hayatını kolaylaştırıyor.

    Kärcher’den annelere, evin her ihtiyacına uygun 5 temizlik profesyoneli;
    VC 2 ve VC 3 Premium’la tozlara geçit yok

    Kärcher’in 180 W emiş gücüne sahip, toz torbalı elektrik süpürgesi VC 2 Premium, HEPA 13 filtresiyle, alerjiyi tetikleyen toz akarı kalıntısı gibi partikülleri yüzde 99,95 oranında hapsediyor. Kärcher VC 3 Premium multi-siklon elektrik süpürgesi ise havayı altı aşamada temizleyerek kiri, tozu ve tortuları yok ediyor.

    Ekonomik ve çevre dostu FC 5 Premium
    En önemli özelliklerinden biri deterjan çözeltisi ile nemlendirilen ve hızlı bir biçimde dönen iki mikrofiber silindir olan Kärcher FC 5 Premium, kirin ve nemin sürekli olarak vakumlanmasını sağlayarak en etkili temizliğin formülünü sunuyor. Kirli ve vakumlanmış sıvıyı ayrı bir tank içerisinde biriktiren Kärcher FC 5 Premium, zeminin daima temiz su ile buluşmasını sağlıyor. Zaman ile birlikte su kullanımında da büyük ölçüde tasarruf ettiren Kärcher FC 5 Premium, 400 ml’lik tank kapasitesiyle ahşap zeminler ve 60 m²’ye kadar olan yüzey alanına sahip tüm sert zeminleri hızlı ve kolay bir şekilde temizleme şansı tanıyor.

    Evcil hayvan besleyenler için, her an kullanıma hazır Kärcher KB 5
    Kablosuz özelliği ve ince hatlı şekli sayesinde evin her bölgesinde yer kaplamadan saklanabilen Kärcher KB 5, düz yüzeylerin yanı sıra manevra özelliği sayesinde merdivenlerde de üstün performans sergiliyor. Her zemine uyum sağlayabilen dönebilen fırçası ve süpürme kenarı sayesinde Kärcher KB 5, profesyonel temizliğin tüm imkanlarını evlere taşıyor.

    Küçük ama güçlü, Kärcher VC 5
    Kärcher’in profesyonel temizlik ailesinin bir diğer üyesi ise küçük ama oldukça güçlü VC 5. En küçük dolaplara sığacak kadar küçük boyuyla dikkat çeken Kärcher VC 5, ulaşılması en güç köşelere bile ulaşarak kusursuz temizlik sağlıyor ve içindeki atık deposuyla da çöp torbası derdine son veriyor.

    Kärcher’in profesyonel temizlik ihtiyacına cevap veren 5 üyesi VC 2, VC 3, FC 5, KB 5 ve VC 5, Anneler Günü’nde Kärcher satış noktalarında profesyonel temizlik arayanları bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.