DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karşınızda dışı çıtırdayan, tadı çıldırtan Arby’s Tenders

    Karşınızda dışı çıtırdayan, tadı çıldırtan Arby’s Tenders
    14.08.2018
    A+
    A-

    Marine edilmiş, fümelenmiş, özenle dilimlenen et çeşitleriyle, etçiyiz biz diyenlerin buluşma adresi Arby’s®, içi yumuşacık tavuk eti, dışı çıtır çıtır kaplamasıyla Arby’s® Tenders’ı menüsüne ekledi!

    İçi yumuşacık tavuk eti dışı çıtır çıtır kaplama Arby’s® Tenders, 6’lı ve 9’lu çeşidi ile lezzet düşkünleriyle buluşuyor. Hem Arby’s® menüleriyle birlikte iyi bir arkadaş hem de tek başına iyi bir atıştırmalık olan Arby’s® Tenders tüm Arby’s® restoranlarında sizi lezzet şölenine davet ediyor.

    TAB Gıda hakkında: ATA Grubu’na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro®markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby’s®‘i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s® ve 140’tan fazla Usta Dönerci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.