DOLAR 32,3155
EURO 35,1095
ALTIN 2292,713
BIST 9056,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kasapdöner yabancı yatırımcıya hız verdi

    Kasapdöner yabancı yatırımcıya hız verdi
    11.04.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en sıra dışı döner markası KasapDöner, yabancı yatırımlarda vites büyüttü. Geçtiğimiz günlerde Halkalı ArenaPark AVM şubesinde Mısırlı yatırımcılarla ortaklığa giden KasapDöner’in Erbil’deki şubesi de Iraklı işadamlarının yatırımıyla kapılarını açtı.

    “Hamburger çocuklarına yedirmeye geliyoruz” sloganı ve farklı kampanyalarıyla dönerin Türkiye’deki en sıra dışı markası olan KasapDöner, son dönemde yabancı yatırımcılara ve yurtdışı şubeleşmeye hız verdi. Yakın geçmişte Mısırlı işadamları tarafından Halkalı Atakent’teki ArenaPark AVM’de açılan şubeden sonra Irak’ın Erbil kentinde Iraklı yatırımcılar tarafından bir KasapDöner şubesi açıldı.

    “YABANCI YATIRIMLARININ DEVAMI GELECEK”
    Açılışa, çok sayıda davetlinin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri Irak Büyükelçisi Raşit Muhammed El Mansuri ve Irak Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçisi İsmet Ageed Siddig gibi diplomatlar da katıldı.

    Konu hakkında konuşan Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, sadece bifteklik etten yaptıkları döner ile Erbil KasapDöner şubesiyle de döner severlerin damaklarında unutulmaz bir tat bırakacaklarını belirterek “Türk dönerini dünya markası yapma misyonuyla hareket eden bir firma olarak önemli hedefimizlerden biri yurt dışındaki şube sayımızı yavaş ama emin adımlarla artırmaktı. Bunun önemli ayaklarından birini de, yeme içme sektöründe çok büyük fırsatları barındıran ve etle arası gayet iyi olan Arap coğrafyası oluşturuyor. Bugün bu hedefimize bir adım daha yaklaşıyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Erbil şubemizin buranın yerlisi işadamları tarafından hizmete alınmış olması da KasapDöner marka değerleri ve iş modelinin üzerine yerel bilgi ve deneyimin eklenmesini sağlıyor. Yurtdışı projelerde buna çok önem veriyor ve marka değerlerimizi koruyacak yatırımcılarla birlikte hareket ediyoruz. Bunun yanında her yurtdışı şube açılışında ülkemize döviz girdisi sağlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Dönerinden peçetesine, servis tahtasından döner ocağına kadar şubemizin herşeyi Türkiye’den gönderiliyor ” dedi.

    “KASAPDÖNER GİBİSİ YOK”
    KasapDöner Erbil şubesinin yatırımcıları Iraklı işadamları Zyhar Barwari, Sermed Siddig ve Hakar Akrawi ise, Erbil’e KasapDöner açmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, “Orta Doğu’da döner tanınmış bir yiyecek. Ancak Türk döneri gibi, özellikle de KasapDöner’inki gibi döner yok. KasapDöner hem sadece bifteklik etten döner üreterek damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor, hem de dönere ve kırmızı ete farklı bir yaklaşım getirerek yenilikçi tarzıyla göz dolduruyor. Erbil’de bugün kapılarını açtığımız KasapDöner şubesinin tek şubemiz olmayacağını ümit ediyoruz. Hatta birlikte başka ülkelerde yeni şube açılışlarına da hazırız” dediler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.