DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’nin ürünleri standartları belirliyor

    Kastamonu Entegre’nin ürünleri standartları belirliyor
    19.04.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre’nin Romanya tesislerinde üretilen Technotop markalı mutfak tezgahı ürünü, TSE (Türk Standartlarına Uygunluk) Belgesi almaya hak kazandı. Kastamonu Entegre bu belgeye sahip ürünleri ile sektöründe ilk ve tek firma olarak öncülüğünü koruyor.

    Kastamonu Entegre’nin yüksek teknoloji ile modern tesislerde ürettiği, mutfak ve banyo gibi alanlara yenilik getiren neme dayanıklı tezgah markası Technotop’un kalitesi tescillendi. Belge ile Kastamonu Entegre, “Yüksek Basınç Laminatı (HPL)” veya “Sürekli Basınç Laminatı (CPL) Kaplanmış Levhaları” içeren laminat tezgahlara yönelik TSE standardının oluşturulmasına önemli katkılarda bulundu. Belge, sektöründe ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

    Mutfak ve banyo tezgahı dışında ofis masaları, restorantlar, kafeterya masaları ve bankolarda da tercih edilen Technotop tezgahlar, üst yüzeyde kullanılan koruyucu tabaka ile kaplı dekoratif laminat ve alt yüzündeki özel bariyer kağıdı ile nemden ve sudan korunma özelliği ile öne çıkıyor. Bu özelliği ile mutfak ve banyo gibi hijyenin çok önemli olduğu yerlerde mükemmel bir seçim oluşturuyor. Aynı zamanda, çizilmeye, sıcaklığa, buhara, lekeye, çarpmaya ve aşınmaya karşı direnç gösteren Technotop tezgahlar, kolay temizlenebilir oluşu sayesinde yoğun talep görüyor.
    Technotop markasının TSE Belgesi almasının gururunu yaşadıklarını belirten Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, “Markalarımızın kalitesi tescillenmeye devam ediyor. Daha önce Glossmax High Gloss Levha markalı ürünlerimiz ile TSE Belgesi’ne sahip olan ilk ve tek firma olmuştuk. Şimdi de Technotop markamızın aldığı bu belge ile sektörde bir kez daha öne çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ürünlerimizin tescillenen kalitesini dünyaya taşımaya devam edeceğiz” dedi.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.