DOLAR 32,5537
EURO 34,762
ALTIN 2496,202
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Workindo’da üst düzey atama gerçekleşti

    Workindo’da üst düzey atama gerçekleşti
    22.03.2023
    A+
    A-

    İnşaat sektöründe insan kaynakları alanında dijital çözümler sunan Workindo, deneyimli isimlerle hızlı büyümesini istikrarlı bir şekilde devam ettiriyor.

    Telekomünikasyon, perakende ve teknoloji sektörlerinde toplam 21 yılı aşkın deneyime sahip olan Nursel Kahriman Özkaya Workindo’nun yeni CEO’su oldu.

    Özkaya, 1998’de Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünü, 2002 yılında ise İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat yönetiminde Bilişim yüksek lisansını onur derecesi ile tamamlamıştır. Ayrıca İstanbul Teknik üniversitesin de MBA yapan Özkaya, İngiltere South Thames College’ta Uluslararası İşletme Ticareti, Richmond Collage’da Pazarlama, City University’de Bankacılık ve Kalkınma eğitimleri aldı. İyi derecede İngilizce bilen Özkaya, evli ve 2 erkek çocuk annesi.

    Özkaya, profesyonel kariyerine 2002 yılında EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri’nde İş Geliştirme Asistanı olarak başladı. 3 yıl boyunca dijital transformasyon, kurumsal iletişim, ithalat ve ihracat alanlarında sorumluluklar üstlendi. 2005 yılında Frito-Lay’de İş Geliştirme Uzmanı olarak görev aldı. 2006-2012 yılları arasında kariyerine Turkcell’de devam eden Özkaya, sırasıyla kıdemli kontrol uzmanı ve kıdemli ticari pazarlama uzmanı olarak görev yaptı.  2012 yılında Avea’ya transfer olan Özkaya, Ticari Pazarlama, Satış Stratejileri ve Planlama fonksiyonlarının liderliğini üstlendi. 2014 yılında Turkcell’de kariyerine devam eden Özkaya, 8 yıl boyunca Ticari Pazarlama, Gelir ve Büyüme Stratejileri, Dijital İş Uygulamaları fonksiyonlarında üst düzey yöneticilik yaptı. Residential ve SME segmentlerinde kurumsal kültürün oluşturulması, organizasyonel yapı ve modelin değişimi, convergence gibi önemli transformasyon projelerinin hayata geçirilmesine liderlik etti.

    Özkaya, Workindo CEO’su olarak bundan sonra hem küresel hem de Türkiye’deki dijitalleşme alanlarındaki hedeflerine katkı sağlayacak yeni bir vizyon ve yönetim şekli hayata geçirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.