DOLAR 32,5051
EURO 34,9132
ALTIN 2426,744
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KFC’den bir ilk: Kentucky Burger

    KFC’den bir ilk: Kentucky Burger
    31.10.2019
    A+
    A-

    Hikâyesi 1930 yılında başlayan ve o günden bu yana dünyadaki tavuk severleri 11 baharatlı gizli tarifi ile hazırlanmış tavukları ile buluşturan KFC, Türkiye’deki 30’uncu yılını kutlarken yepyeni bir burgerle misafirlerinin karşısına çıktı. Enfes soğan halkaları ve akışkan payniri nefis tavuk filetolu burgere ekleyerek hazırlanan Kentucky Burger, tavuk severlere adeta bir ziyafet şöleni yaşatacak.

    Türkiye’yi 30 yıldır parmak ısırtan lezzetleri ile buluşturan KFC, bir ilke daha imza atarak enfes soğan halkalarıyla ve peynirle hazırlanmış, yepyeni ve doyurucu Kentucky Burger’i kısa bir süre için tavuk severlerin beğenisine sunuyor.

    11 baharatlı gizli tarifle hazırlanan çıtır çıtır KFC tavuğu, akışkan cheddar peyniri ve soğan halkasıyla hem göze hem damağa hitap eden Kentucky Burger, yanında patates ve içecek ile servis ediliyor.

    KFC, bu menünün yanında sevilen lezzetleri bir araya getirdiği Kentucky Kutu menüsünü de aynı dönemde misafirlerinin beğenisine sunuyor. Kentucky Kutu içerisindeki Kentucky Burger, 4 hot shots, 2 kanat, patates ve içecek ile KFC severlere parmaklarını ısırtıyor.

    Kısa bir süre için KFC’nin vazgeçilmez tatları arasına katılan ve tüm restoranlarında tavuk severlere lezzet şöleni yaşatacak Kentucky Burger’in menü fiyatı 19,99 TL’den satışa sunulurken Kentucky Burger Kutu’su ise 26,99 TL olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.