DOLAR 32,4857
EURO 34,7938
ALTIN 2496,208
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kiğılı ile yaz sıcaklarına keten serinliği

    Kiğılı ile yaz sıcaklarına keten serinliği
    06.08.2018
    A+
    A-

    Erkek hazır giyim sektörünün öncü markası Kiğılı, yaz aylarının vazgeçilmez kumaşı keten ile erkeklere hem şıklık hem de konforu bir arada sunuyor.Keten ceket ve gömlekler rahatlığı, spor ve modern bir tarz ile birleştirirken, terletmeyen ve hava geçiren iri gözenekli yapılarıyla yaz aylarında şıklığından taviz vermeyen erkeklerin tercihi oluyor.

    Erkek hazır giyim sektörünün öncü markası Kiğılı, yaz aylarının vazgeçilmez kumaşı keten ile erkeklere hem şıklık hem de konforu bir arada sunuyor. Dünyanın en eski kumaşlarından biri olan keten sayesinde erkekler, yaz sıcaklarına rağmen şıklıklarından ödün vermiyor.

    Tiril tiril yaz

    Astarsız kumaşlarla üretilen %70 keten ceketler, hem günlük hayatta hem de iş hayatında tarz sahibi erkeklerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Tiril tiril keten gömlekler, su ve nemi çekme özellikleriyle konforlu bir yaz geçirmeyi vadediyor. Kiğılı’nın İlkbahar / Yaz koleksiyonunda yer alan ceket ve gömlekler, doğal çizgilerle birleşen hafif, nefes alan yapılarıyla olduğu kadar, rahat tarzları ve geniş renk skalalarıyla da dikkat çekiyor. Zengin renk seçenekleri sayesinde kolaylıkla kombinlenerek, günün her anında erkeklerin tarzını yansıtmasına olanak veriyor.

    Konforun yanı sıra performans da sunuyor

    Kiğılı’nın rahatlık ve performans sağlarken, özgün tarzlarından da taviz vermeyen parçaları, kusursuz işçilikleriyle de dikkat çekiyor. Nesillerdir kavurucu sıcakların vazgeçilmez kumaşı olan keten, Kiğılı’nın yenilikçi kumaşları sayesinde yüksek performans sağlayarak kullanım kolaylığı sunuyor. Kiğılı’nın keten koleksiyonunda yer alan ceket ve gömlekler, pürüzsüz ve tüysüz yapıları sayesinde kolay kolay kirlenmiyor. En üst kalite ketenlerin kullanıldığı ceketler, iri gözenekli yapılarıyla en sıcak günlerde bile vücudun hava almasını sağlıyor. Hem iş hayatında, hem hafta sonlarında hem de tatillerde rahatlıkla giyilirken, şehirli, şık erkeklere, günün her anında seçkin bir tarz sunuyor.

    Konfor, performans ve stili bir arada sunan Kiğılı, keten koleksiyonuyla da sıcak yaz günlerinde tarzını yansıtmak isteyen erkeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.