DOLAR 32,4532
EURO 34,7901
ALTIN 2443,951
BIST 9946,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kiki Milano yaz aylarına damga vuracak

    Kiki Milano yaz aylarına damga vuracak
    03.04.2017
    A+
    A-

    Yazdan Gelen İlhamının Sembolleri ve Renkleri Summer 2.0’da Buluşuyor

    İtalya’nın lider kozmetik markası KIKO Milano, yaz mevsiminin sembollerinden, renklerinden ve sıcak havadan esinlenilen Summer 2.0 koleksiyonunu satışa sunuyor. KIKO Milano’nun Summer 2.0 Koleksiyonu, zarafet, romantizm, tutku, toprak elementleri ve ateş unsurları ile bağlantılı bir tarz yansıtıyor.

    Summer 2.0’ın cazibesi, kullananın kişiliğinde ve bakışında kendini gösteriyor. Mükemmel ten rengi, pırıl pırıl gün ışığının canlılığını yansıtıyor. Bronz görünümlü cilt, parlak, canlı renklerle birlikte göz kamaştırıyor. Dudaklarda çekici ve dolgun mat tonlarla, koleksiyonun parçası olan parlatıcının metalik etkisi görülüyor.

    KIKO Milano’nun yeni koleksiyonu Summer 2.0’ın ambalajları, ilhamını doğadan alan ünlü tasarımcı Ross Lovegrove tarafından gerçekleştirilmesiyle dikkat çekiyor. Ambalajın çok katmanlı yüzeyi, keyifli bir ışık oyununa yol açıyor. Tasarımın çizgileri kum tepelerinin kıvrımlı hareketlerini ya da kayalıklar üzerine rüzgar tarafından oyulmuş kanalları çağrıştırıyor. Yüzeydeki desenler, ürünlere benzersiz ve incelikle düşünülmüş yeni bir dokunsal ve görsel deneyim katarken, aynı zamanda çanta veya cüzdanda kolayca bulunmasını sağlıyor. Ürünün satensi altın gül rengi, yazın sıcak tonlarını yansıtıyor.

    Lovegrove’un Summer 2.0 koleksiyonu tasarımı, modern olmasının yanı sıra rahatlıkla bir elin içine sığabilir olmasıyla da dikkat çekiyor. KIKO’nun yeni yaz koleksiyonunun makyaj ürünleri yaz aylarında ideal seyahat arkadaşınız olacak! Onları her yere taşıyabileceğiniz, güzelliğinizin gizlendiği fantastik hazine sandıkları gibi düşünebilirsiniz.

    Lovegrove; zarafetin, duygusallığın, feminenliğin, özgüvenin ve uygulanabilirliğin bir kombinasyonu olan KIKONESS yaklaşımına vurgu yaparak bir kez daha markanın DNA’sını belirliyor ve deşifre ediyor. Ambalaj tasarımı, bir dizi karakteristik bileşende KIKO’nun DNA’sını tasarım, doğa, sanat ve teknoloji ile birleştiriyor:

    KIKO Milano’nun sınırlı sayıda üretilen Summer 2.0 Koleksiyonu, doğanın formlarından ilham alan ürün şekillerinin zarafet ve geometrisinin oluşturduğu benzersiz ve hatasız profili, ürünün kullanımını kolaylaştıran yepyeni bir dokunsal deneyim için ambalajlardaki yükseklik ve derinliklerle oluşturulan üç boyutlu yüzey yapısı, dalgaların ahenkli hareketi, kum tepeleri ve diğer doğal unsurlara açıkça göndermeler içeren tasarımın özgünlüğü, yazın sıcak tonlarını yansıtan satensi altın gül renkteki ambalaj ile renk seçimi, ürünlerin kullanımını kolaylaştırmak için tasarlanmış kompakt şekilleri, ambalaj materyalleri ve işlevsel elemanları ile birlikte detayların zarif doğası ile dikkat çekiyor.

    ÜRÜNLER:
    SUMMER 2.0 PH DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI
    Kişiselleştirilmiş renk için dudakların pH düzeyine uyan şeffaf ruj Summer 2.0 Ph dudak dolgunlaştırıcı, dudakların doğal rengini ortaya çıkarıyor. Ross Lovegrove tarafından Kiko’ya özel olarak hazırlanan ambalaj, KK logosunun da görülebileceği şekilde yukarıdan bakıldığında, okyanusa düşen bir su damlasının etrafında oluşan iç içe daireleri anımsatıyor. Yandan bakıldığında; kum tepelerinin kıvrımlı hareketlerini, ya da kayalıklar üzerine rüzgar tarafından oyulmuş çizgileri çağrıştıran tasarımda ortaya çıkan ışık oyunu, gün ışığının dalgalar üzerinde dans ederken oluşturduğu büyüleyici pırıltıya benziyor.
    Dermatolojik olarak test edilmiştir.
    Fiyat: 50 TL

    SUMMER 2.0 RUJ
    Dudaklarda kadifemsi bir pürüzsüzlük hissi bırakan, mat görünümlü Summer 2.0 ruj, rahat ve duyusal bir dokuya sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Rujun konforlu ve kapatıcı mat dokusu son derece hassas bir dokunuşla dudakların üzerinde kayar ve yoğun, dengeli bir renk sağlar. Tasarımcı Ross Lovegrove tarafından hazırlanan ambalaj pratik ve kompakt olmasının yanı sıra zarif ve değerli olmasıyla fark yaratıyor. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
    2 tonda sunulur.
    Fiyat: 45 TL

    SUMMER 2.0 YÜZ FIRÇASI
    Yüze sürülen her türlü pudranın kolay ve dengeli bir şekilde uygulanmasına sağlayan Summer 2.0 yüz fırçası, yumuşak, kompakt sentetik kıllara sahip. Yüz fırçasının kullanışlı çantası kılları korurken, satensi altın gül renkli kulp ise koleksiyonun temasını yansıtıyor. Özel olarak tasarımcı Ross Lovegrove tarafından tasarlanan yüz fırçası kolay kullanımının yanı sıra zarif bir görünüme sahiptir.
    Fiyat: 69,95 TL

    ÇANTA
    Summer 2.0 koleksiyonunun yumuşak ve oldukça büyük makyaj çantası, koleksiyonun ürünlerini gittiğiniz her yere yanınızda taşıyabilmeniz için pratik bir çözüm oluyor. Koleksiyonun deseninde ve incelikle düşünülmüş satensi altın gül rengini yansıtan ve Ross Lovegrove tarafından tasarlanmış olan bu zarif ve benzersiz çanta yaz aylarında en büyük yardımcınız olacak!
    Fiyat: 59,95 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.