DOLAR 32,5307
EURO 34,9211
ALTIN 2435,984
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kır evi mutfağı: Kelebek Lucina

    Kır evi mutfağı: Kelebek Lucina
    05.04.2017
    A+
    A-

    Kelebek Mutfak, country tarzındaki Lucina ile kır evi şıklığını mutfaklara taşıyor. Sade yorumuyla dikkat çeken Lucina’nın açık mutfaklara uygun kullanım sağlayan detaylarının yanında farklı renk ve kapak seçenekleri yer alıyor.

    Doğal ağaç dokusu sayesinde bulunduğu ortama ahşap sıcaklığı katan Lucina, sıcak ve yalın yorumuyla dikkat çekiyor. Lucina’nın tasarımındaki detaylar mutfağı kişiselleştirme imkânı verirken, fonksiyonel özellikleri kolay kullanım sağlıyor. Açık mutfaklar için de uygun olan Lucina’nın çağla yeşili, kar beyazı, buğday, kaşmir ve açık gri renk alternatiflerinde çerçeve veya düz kapak seçenekleri bulunuyor.

    Antik bakır rengindeki kulpları ile nostaljik bir duruş sergileyen modelin cam kapak uygulamaları, diğer tüm kapaklarla tam bir renk ve doku uyumu gösteriyor. Mutfaklardaki dağınıklığı gizleyen kaşıklık, çöp kovası, kavanozluk, yüksekliği ayarlanabilir raflar gibi dolap içi aksesuarları ise kullanıcısına fonksiyonellik sunuyor. Ahşap sıcaklığını gözler önüne seren işlevsel ve dekoratif açık raflar Lucina’ya şıklık katıyor.
    Dolapların zeminle temas eden noktalarında kullanılan PCV fitil bantı ise zamanla neme ve kullanıma bağlı olarak yaşanabilecek deformasyonların önüne geçiyor. Lucina’nın ister masa ister servis tezgâhı olarak kullanılan ahşap dokulu yarım adası ise mutfaklarda işlevsellik sağlıyor.



    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.