DOLAR 32,5907
EURO 34,7509
ALTIN 2497,918
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kış sezonunun son partisi Sway Hotels’de gerçekleşti

    Kış sezonunun son partisi Sway Hotels’de gerçekleşti

    Geçtiğimiz hafta sonu Sway Hotels’de gerçekleşen Türk Telekom End of Winter etkinliği Collegee EMA organizasyonu ile düzenlendi.

    Etkinliğe birçok ünlü isim katıldı. Sway Hotels’de gerçekleşen etkinliğe katılan isimler gündüz Sway Hotels’in pistlerinde kayak ve snowboard keyfi yaparken akşamları Dj Cüneyt Kurt, Dj David Saboy ve perküsyonda Tai müzikleri ile keyifli anlar yaşadılar.

    Sway Hotel’deki Türk Telekom End Of Winter festivaline katılanlar arasında; Çağla Şikel ile eski eşi Emre Altuğ ve çocukları, pop müziğin sevilen seslerinden Murat Dalkılıç, yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, Müjde Uzman, Serenay Aktaş, modacı Perihan Akı ve Ayşe Azizoğlu gibi ünlü isimler de vardı.

    Kayak ve snowboard aktiviteleri dışında, Starbucks Reserve’un baristaları öncülüğündeki kahve eğitimleri ve Cheers firması tarafından yapılan kokteyl eğitimleri de büyük ilgi gördü.

    ÇAĞLA ŞIKEL ÇOCUKLARIYLA KARIN TADINI ÇIKARDI
    Manken ve sunucu Çağla Şıkel, Sway Hotels’de gerçekleşen Türk Telekom End Of Winter etkinliğine eski eşi Emre Altuğ, çocukları Kuzey ve Uzay ile katıldı. Emre Altuğ, snowboard ile pistin tadını çıkarırken Çağla Şikel de kızakla kayarak çocuklar gibi eğlendi. Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çocukları ile birlikte keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

    MURAT DALKILIÇ VE KADİR DOĞULU
    Eşleri Merve Boloğur ve Neslihan Atagül çekimde olunca iki yakın arkadaş Murat Dalkılıç ve Kadir Doğulu Türk Telekom’un Sway Hotels’de gerçekleşen End Of Weekend etkinliğinde birlikte vakit geçirdi. Usta kayakçılara taş çıkartan Kadir Doğulu ve Murat Dalkılıç, kışın son günlerinin tadını doyasıya çıkardı.

    BİRÇOK ÜNLÜ İSİM SWAY HOTELS’DEKİ TÜRK TELEKOM END OF WEEKEND ETKİNLİĞİNDE BİR ARADAYDI
    Oyuncular Müjde Uzman ve Serenay Aktaş’ın yanı sıra, modacı Perihan Akı, Ayşe Azizoğlu, spor spikeri Irmak Kazuk, sunucu Hande Sarıoğlu, yönetmen Cevdet Mercan ve Gripin grubunun gitaristi Murat Başdoğan’da Türk Telekom’un End Of Weekend etkinliği kapsamında Sway Hotels’e gelen ünlüler arasındaydı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.