DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kış yorgunluğunuzu spa ile atın

    Kış yorgunluğunuzu spa ile atın
    16.11.2017
    A+
    A-

    Soğuk havalar kendini göstermeye başlarken güneş ışığı görmeyen bedenler kış yorgunluğunu yaşamaya başlıyor. Dedeman İstanbul’un bünyesinde yer alan Le Ciel Spa vücudu canlı tutmak ve kış aylarını zinde atlatmak için gün ışığı alan kapalı havuzu ile ayrıcalıklı imkanlar sunuyor. Vücudun ihtiyacına göre rahatlama sağlayan sıcak taş terapisi, uzak doğu masajları ve özel terapi seçenekleriyle Le Ciel Spa, dinlenmenize yardımcı oluyor.

     Soğuk havaların gelmesiyle yazdan çıkan vücudun yenilenme ve rahatlama ihtiyacı da artıyor. Soğuk kış aylarını zinde karşılamak için Dedeman İstanbul bünyesinde bulunan Le Ciel Spa, sunduğu spa, terapi masaj ve bakım paketleriyle hem cildi hem vücudu yeni mevsime hazırlıyor.

    Le Ciel imzalı strese özel masaj

    Vücudu arındırmak ve stresi bedenden atmak için masaj en etkili yöntemlerden biri. Le Ciel Spa, vücudun ihtiyacına göre sunduğu masaj seçenekleri ile dinginlik arayanlara alternatifler sunuyor.

    Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak yapılan Le Ciel İmza Masajı, kasları gevşetirken tüm stresi alıyor. Kişinin ihtiyacına göre özel taş masajı veya bölgesel bakım ile birleşen Le Ciel İmza Masajı fiziksel ve ruhsal rahatlamayı bir arada vaat ediyor.

    Sıcak bazalt taşlarının ısıtılarak vücudun enerji noktaları üzerine konulan taşlar ile gerçekleştirilen Sıcak Taş Masajı, yorulan kaslarını yumuşatmak isteyenlerin tercihi oluyor. Kan dolaşımını hızlandıran Sıcak Taş Masajı, vücutta oluşan sertlik ve ağrıları hafiflemesine yardımcı oluyor.

     

    Uzakdoğu’dan gelen mistik masajlar

    Vücut enerjisini dengeleyerek zinde kalmak isteyenlerin adresi Dedeman İstanbul bünyesinde yer alan Le Ciel Spa oluyor. Uzakdoğu’ya özgü Bali Masajı; vücuttaki enerji noktalarına yapılan dokunuşlar ile tüm enerji merkezlerinin dengelenmesini sağlıyor.

    Eller ve parmaklar farklı tekniklerde kullanılarak yapılan ve parmak basıncı anlamına gelen Shiatsu Masajı ise bedende derinlemesine bir dinginlik sağlıyor. Vücuttaki enerjinin harekete geçmesi için uyarıcı etki gösteren masaj, kasların gevşeterek rahatlatıcı etki ortaya çıkıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.