DOLAR 32,3323
EURO 35,1192
ALTIN 2301,228
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’ta İndirimin Kralı rüzgarı esmeye başladı

    Koçtaş’ta İndirimin Kralı rüzgarı esmeye başladı

    Ev geliştirme perakendesinin lideri Koçtaş, İndirimin Kralı ile evlerin tüm ihtiyacına yönelik özel indirimler sunuyor. Koçtaş, İndirimin Kralı kampanyasıyla mutfaktan banyoya, bahçeden ev aletlerine kadar pek çok kategoride inanılmaz indirim fırsatları sunuyor.

    Koçtaş, her yıl olduğu gibi bu yıl da İndirimin Kralı kampanyasıyla bahar aylarına damgasını vuruyor. Bu yıl 21 Nisan- 25 Mayıs 2017 tarihleri arasında geçerli olacak İndirimin Kralı kampanyasıyla Koçtaş, yaşam alanlarının tüm ihtiyaçları için çözümlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

    Stoklarla sınırlı olan indirim kampanyasında Koçtaş müşterileri yüzlerce üründe inanılmaz indirimlerle alışveriş yapma imkanı buluyor. 25 Mayıs’a kadar sürecek kampanyadaki indirimlerden yalnızca Koçtaş Kart sahipleri faydalabilecek. Koçtaş kart sahibi olmak için paro.com.tr’ye girip aktivasyon yaparak kayıt olabilirsiniz. İndirim kampanyası; klimadan bahçe oturma gruplarına, gardıroptan banyo dolaplarına kadar yüzlerce üründe geçerli olacak.
    İndirimin Kralı kampanyasında Vitra Central klozet 599.90 TL yerine 449. 90 TL’den, sürgülü beyaz gardırop 649.90 TL’den ve Black&Decker darbeli matkap ise 159.90 TL yerine 129.90 TL’den satışa sunuluyor.

    Madura Minderli Plastik oturma grubu 379.90 TL yerine 259.90 TL’lik fiyatıyla yaz aylarının tadını bahçelerinde çıkarmak isteyenler için Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor. Beko iyonizer inverter AA klima 2.049 TL yerine 1.699 TL’lik avantajlı fiyatıyla Koçtaş mağazalarında sizleri bekliyor.

    Stoklarla sınırlı İndirimin Kralı kampanyasını kaçırmamak için 25 Mayıs’a kadar Koçtaş mağazalarını ya da koctas. com. tr internet mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.