DOLAR 32,3787
EURO 35,0513
ALTIN 2326,745
BIST 9089,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KOSGEB kredisi ile çocuklara e-kitap Masala KOSGEB desteği

    KOSGEB kredisi ile çocuklara e-kitap Masala KOSGEB desteği
    06.04.2017
    A+
    A-

    Ne tarım, ne ticaret, ne sanayi… KOSGEB’den aldığı sıfır faizli krediyi çocuk masallarına yatırdı.

    Bu çocukça fikrin sahibi; aile, kadın ve çocuk konusundaki sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Yazar Şebnem Güler Karacan’dan başkası değildi.

    Yayınlanmış 150 çocuk kitabı bulunan Şebnem Güler Karacan, KOSBEG kredisi çıkınca kendi yayınevini kurarak ertelenmiş hayalini gerçekleştirdi. Karacan, hayalini gerçekleştirmekle kalmayıp Türkiye’de çocuk yayıncılığı alanında da bir ilke imza attı. Yazar Karacan, çocuk kitaplarını e-kitap olarak yayınladı.

    Yazar Karacan’ın uzun yıllar biriktirdiği çocuk dünyasına dair eğlenceli ve öğretici eserleri, www. gulucukyayinlari. com adresinden e-kitap halinde bir tıkla cep telefonu, bilgisayar ya da tabletlere indirilebiliyor.

    Sanal yayınevi, sadece çocuklar ve aileler için değil özellikle eğitmenler için de önemli bir kaynak ve rehber niteliğinde.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.