DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küçük ve Orta ölçekli iş yerlerine ‘Artı İndirim’le büyüme fırsatı

    Küçük ve Orta ölçekli iş yerlerine ‘Artı İndirim’le büyüme fırsatı
    27.03.2017
    A+
    A-

    Küçük ve orta ölçekli iş yerleri şimdi hiç masraf yapmadan kazanç sağlayabilecekleri ve müşterilerine birçok avantaj sunabilecekleri bir sisteme kavuşuyor. Bilişim sektöründe hizmet veren TURKKOM tarafından geliştirilen ARTI İNDİRİM sistemi KOBİ’lere güç kazandırmayı hedefliyor.

    ARTI İNDİRİM sistemine üye olan iş yerlerine KOBİ Kart’lar veriliyor. Üye iş yerleri, bu kartları kendi müşterilerine yine ücretsiz olarak dağıtıyor. Müşteriler, tek bir alışveriş kartı ile (KobiKart) sadece o iş yerinde değil, tüm sektörlerdeki tüm üye iş yerlerinde yapacakları alışverişlerde bu kartı kullanabiliyor. Böylece tek bir kart kullanarak avantajlı ve kazançlı alışveriş yapabiliyor. Üye iş yerleri (KOBİ’ler) de tüm KobiKart kullanıcısı müşterilerin potansiyel yeni müşterileri olabilme avantajını yakalıyor. 1 milyon nüfuslu bir kent için potansiyel KobiKart kullanıcısı müşteri sayısı, tam 600 bin adet. O ildeki her TURKKOM üye iş yeri KOBİ, böylece 600 bin yeni müşteriye sahip oluyor. KOBİ’lere ayrıca E-Ticaret ve M-Ticaret (Mobil Ticaret) için gerekli olan tüm teknik alt yapı da yine ücretsiz olarak sunuluyor.
    Müşteriler ise, üye iş yerlerinden yaptıkları her alışveriş karşılığında ciddi oranlarda indirim kazanıyor. KOBİ’lere inanılmaz avantajlar sunan TURKKOM Kobi Destek Programı; ARTI İNDİRİM tüketicilere de kazançlı alışverişin kapılarını aralıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.