DOLAR 32,5437
EURO 34,8692
ALTIN 2427,15
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kurban Bayramı alternatif tatil rotaları Hilton’da

    Kurban Bayramı alternatif tatil rotaları Hilton’da
    13.08.2018
    A+
    A-

    Bu Kurban Bayramı Türkiye’nin saklı güzelliklerini keşfetme zamanı. Birbirinden farklı tatil alternatifleri için Hilton destinasyonlarını takip edin.

    Bu Kurban Bayramı’nı Türkiye’de geçirmek isteyenler için Hilton Türkiye’nin dört bir yanına yayılan alternatifleriyle, Türkiye’nin güzelliklerini görmenize imkan sağlıyor. 20-24 Temmuz tarihleri arasında 5 günlük tatilde Türkiye’nin her bölgesi size farklı güzelliklere çağırıyor.

    Karadeniz sahillerinin nefes kesen doğa manzaraları bölgeye her geçen gün daha fazla turist çekmektedir. Sahil boyunca sıralanan her şehirde, muhteşem yeşilin en çarpıcı manzaralarıyla eşsiz bir doğa deneyimine sahip olabilirsiniz. Doğaya kaçısı sevenler, temiz hava almak ve huzur doılu bir tatil geçirmek için Karadeniz sahile doğru yola çıkın.

    Bugüne kadar birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Anadolu toprakları, tarihi zenginliğinin yanı sıra gastronomik alanda da birbirir farklı lezzeti içerisinde barındırıyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Türkiye’nin kültürel çeşitliliğinin en önemli örneğidir. Deniz – kum – güneş tatilini bir kenara bırakıp kendi külütürümüz içerisinde tarihsel bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız rotayı Anadolu topraklarına çevirmeyi unutmayın.

    Ege sahilleri ise ülkenin nefes kesen manzaralarına sahip. Zeytin ağaçları, kayalık uçurumlar ve ormanlık alanlar ile çevrili, tertemiz kumsallarla birleşen Ege Denizi’nin berrak denizi, muhteşem sahil şeridi yazın son tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen aileler için birebir.

    Hilton’un yaz dönemi indirim fırsatlarıyla, %15 ve %20’lere varan indirim avantajları, Türkiye’nin dört bir yanında karşınıza çıkacak Hampton by Hilton Hilton ve Hilton Garden Inn gibi Hilton markalarının tüm portföyünde 3 Eylül 2018’e kadar geçerli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.