DOLAR 32,4838
EURO 34,972
ALTIN 2431,689
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Laminat Parke Usta Seminerleri devam ediyor

    Laminat Parke Usta Seminerleri devam ediyor
    05.04.2017
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre, parke ustalarına yönelik yurt çapında sürdürdüğü “Laminat Parke Usta Seminerleri”ne bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz sene seminer kapsamında yaklaşık 2000 kişiye ulaşan Kastamonu Entegre, bu yılda farklı birçok ilde parke ustalarıyla buluşacak.

    Ağaç bazlı panel sektörünün global oyuncusu Kastamonu Entegre, küresel bir marka olmanın sağladığı vizyon çerçevesinde, kurumsal organizasyondan tedarik zincirine, üretimden satışa kadar tüm iş süreçlerinde sürekli gelişimi hedefliyor. Bu anlamda son kullanıcı ile aralarındaki en önemli köprülerden biri olan parke ustalarına, gelişen teknoloji ve yenilenen ürünlere yönelik uygulamalı eğitimlere de öncülük ediyor. Kastamonu Entegre’nin yaşam alanlarına kalite katmak üzere sunduğu hizmetleri daha da ileri seviyeye taşımak hedefiyle, geçtiğimiz sene bayiler ve parke ustaları için Türkiye genelinde düzenlediği “Laminat Parke Usta Seminerleri” bu yıl da devam ediyor.

    Geçtiğimiz sene yaklaşık 2000 kişiye ulaşan eğitimler, kalite süreçlerinin iyileştirilmesinden parke uygulamasında dikkat edilmesi gereken noktalara kadar pek çok konuda değerli bilgiler içeriyor. Laminat parke teorik eğitimleriyle ürünlerin özelliklerine ve kullanım detaylarına dair önemli noktaların da anlatıldığı seminerler kapsamında uygulamalı eğitim de veriliyor.
    İlk ayağı 14 Nisan 2017 tarihinde Eskişehir’de düzenlenecek “Laminat Parke Usta Seminerleri” yıl boyunca farklı illerde gerçekleşecek.

    Geçtiğimiz sene seminerlerin büyük ilgi topladığını vurgulayan ve gördükleri ilgiden memnuniyetlerini belirten Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, “Bizleri, tüketicimize doğrudan ulaşan ustalarımızla bir araya getiren seminerler ile sektörde bir ilki gerçekleştirdik. Bu yıl da gerçekleştireceğimiz eğitimler ile kalifiye ustalar yetiştirmeye devam edeceğiz. Önümüzde yıllarda da sektöre olan katkılarımızı her alana yaymaya devam edeceğiz.” dedi.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.