DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LAMP 83 Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE 13. RLC Günleri’nde

    LAMP 83 Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE 13. RLC Günleri’nde

    Elektrik-Elektronik sektörünün en popüler öğrenci etkinliği olan ve Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen 13. RLC Günleri’nde LAMP 83 gümüş sponsor olarak yer alacak.

    2005 yılından beri aralıksız olarak düzenlenen RLC Günleri, oturumlarda her sene işlenen yeni konular ve yeni fikirler ile birlikte Elektrik, Elektronik, Otomasyon Sistemleri ve Aydınlatma alanlarını da bünyesine alarak, pek çok üniversiteden öğrenciyi içeren geniş bir kitleye yayılmayı başardı.

    RLC Günleri öğrenci-sektör-akademisyen arasındaki köprüyü kurarak katılımcıları en iyi şekilde bilgilendirmeyi amaçlayan ve öğrencilerin profesyonel hayat öncesinde tecrübeli profesyonellerle farklı platformlarda buluşmasını sağlıyor. “Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!” sloganı ile düzenlenen organizasyon geçtiğimiz sene 53 farklı üniversite ve 40 farklı bölümden yaklaşık 2700 öğrenciye ev sahipliği yapmıştı.

    Aydınlatma sektörü ile ilgilenen öğrenci, müşteri ve profesyonelleri her platformda en doğru şekilde bilgilendirmeye çalışan LAMP 83, 1 Mart Çarşamba günü 11:30 – 12:15 saatleri arasında ev sahipliği yapacağı oturumda, önümüzdeki dönemde aydınlatma sektöründe trend haline gelmesi beklenen ve kısaca ‘güneş ışığının insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini LED aydınlatma ile kopyalamak’ olarak özetlenebilecek ‘İnsan Odaklı Aydınlatma’ konusunu işleyecek.

    Katılımın ücretsiz olduğu ve toplam 37 firma ile kuruluşun çeşitli kademelerde destek verdiği organizasyon, 28 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi’nde gerçekleşecek. Öğrencilerin etkinliğe katılmak için tek yapmaları gereken rlc. ytuieee. com adresinden kayıt yaptırmak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.