DOLAR 32,5658
EURO 34,7641
ALTIN 2492,834
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LAV Amerika’dan ödülle döndü

    LAV Amerika’dan ödülle döndü
    24.03.2017
    A+
    A-

    Dünyanın altıncı büyük cam üreticisi LAV, 18-21 Mart tarihleri arasında Amerika’nın Chicago kentinde düzenlenen, mutfak ve ev eşyaları sektörünün en önemli fuarlarından olan International Home & Housewares Show’a bu yıl ilk kez katıldı. 2004 yılından beri düzenlenen fuarda 2017 trendlerini yansıtan yenilikçi tasarımlarını sergileyen LAV, fuara özel hazırlanan standıyla, 2.200 marka arasından sıyrılarak ilk kez düzenlenen Booth Design ödüllerinde, Dine&Decor kategorisinde“Excellence in Booth Design Awards”kazanan ilk Türk markası oldu.


    Dünyanın altıncı büyük cam üreticisi LAV, 18-21 Mart tarihleri arasında ABD’nin Chicago kentinde düzenlenen International Home & Housewares Show fuarına ilk kez katılarak; kulplu bardaklar, mini servis tabakları, yeni kristalin kadeh serileri, sürahi ve karaflardan oluşan ürün gruplarını Amerika pazarına sergiledi. LAV, fuara özel hazırlanan ve yenilikçi tasarımlarını sergilediği standında uluslararası iş ortaklarını ve fuar ziyaretçilerini ağırladı. LAV’ın özel tasarım standı, 2.200 stant arasından sıyrılarak Excellence in Booth Design Awards ödülüne layık görüldü.

    LAV Genel Müdürü Tuğrul Baran, ilk kez katıldıkları International Home & Housewares Show’da aldıkları ödülden duyduğu gururu“Her yıl uluslararası fuarlarda sektörün nabzını tutarak, yeni işbirliklerine imza atıyoruz. Markamız ve ürünlerimize olan ilgi tüm dünyada giderek yükseliyor. International Home & Housewares Show katılımcılarının da markamıza ilgisi oldukça yüksekti. Sektörün nabzını tutan bu fuara gelecek yıllarda da katılımımız devam edecek. Birçok sergi, seminer ve fuara da ev sahipliği yapan International Home & Housewares Show bu yıl dünya çapında 2.200 marka ve şirketi ağırladı ve LAV tüm bu markalar arasından sıyrılarak fuardan ödülle ayrılan tek Türk markası oldu. Hem markamız hem de ülkemiz adına aldığımız ödülden büyük gurur duyuyoruz.”sözleriyle dile getirdi. International Home & Housewares Show fuarından kazandığı ödülün gururuyla dönen LAV, sektörün nabzını tutan bu fuara gelecek yıllarda da katılımımız devam edecek. Dünya çapında düzenlenen önemli fuarlara katılarak yenilikçi tasarımlarını sergilemeye devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.