DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki astronot tulum ile bebekler güvende

    LC Waikiki astronot tulum ile bebekler güvende
    14.09.2017
    A+
    A-

    LC Waikiki’nin bebek koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı renk ve desen seçeneklerine sahip astronot tulumlarla bebekler her zaman olduğundan daha güvende hissedecek. Soğuk havaların kurtarıcısı astronot tulumlar hem kız hem de erkek bebekler için renkli alternatifler sunuyor.

    LC Waikiki, bebekleri astronot tulumlarla kışa hazırlıyor. Soğuk günlerde bebeklerinin şıklığından ödün vermek istemeyen ebeveynlere birbirinden renkli seçenekler sunan astronot tulum modelleri, LC Waikiki bebeklerine çok yakışacak! Hem kız hem de erkek bebekler için özel olarak tasarlanan ve geniş yelpazeye sahip astronotlar her tarza hitap ediyor.

    Kız bebekler, kırmızı, pembe ve krem tonlarının kullanıldığı tulumların yanı sıra çiçek desenleri her zevke hitap eden alternatiflerle soğuk kış günlerine hazır! Erkek bebekler ise mavi, lacivert, kırmızı renk tonlarının hakim olduğu astronot tulumlarla soğuklara meydan okuyacak. Minik astronotlara uzay hissini yaşatacak yıldız ve gezegen desenleri de tulumlarda desen olarak karşımıza çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.