DOLAR 32,5191
EURO 34,8375
ALTIN 2473,992
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki ile yaz çok renkli

    LC Waikiki ile yaz çok renkli
    11.07.2017
    A+
    A-

    LC Waikiki, yaz koleksiyonu ile çeşitlenip renkleniyor, yazın heyecanı gardıroplardan sokağa taşıyor.

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda bulunan LC Waikiki, gelmesini dört gözle beklediğimiz, içimizi kıpırdatan yaz mevsimine özel hazırladığı koleksiyonunda hareketli parçalar yer alıyor.

    LC Waikiki Kadını Rahatlığın, Şıklığın, Doğallığın İzinde

    LC Waikiki kadın yaz koleksiyonu, günün her anında sezonun öne çıkan modellerini rahatlıkla taşımak isteyenlere şık seçenekler sunuyor. Mavi, beyaz, pudra renklerin hakim olduğu çizgili kumaş pantolonlar ofis şıklığınızın tamamlayıcısı olacak. Rengarenk basic tişörtler ile tamamlayacağınız rahat ve şık, efil efil emprime pantolonlar ise gardırobunuzun en sık kullanılan parçaları arasında yer alacak.

    Desenli ve çeşit çeşit tulumların boy gösterdiği koleksiyonda, Jean’ler ve beyaz skinny pantolonlar, omuz dekolteli, desenli, çiçekli emprime bluzlar ve tişörtler ile tamamlanacak. Bu yaz çiçekli desenler, beyaz, mavi, yeşil ve krem renklerinin ön planda olduğu modeller ile yaz mevsiminde rüzgar gibi eseceksiniz.

    LC Waikiki Erkekleri Bu Yaz Jean Pantolon ve Şortlar ile hem Doğal hem Tarz Sahibi

    LC Waikiki erkek yaz koleksiyonuna, yırtık jean pantolonların ve şortların üzerine deniz esintisinden ilham alarak hazırlanan çizimler ve renkler hakim.

    Uçuk mavi, lacivert ya da desenli gömlekleri skinny beyaz pantolonlarla kombinleyerek casual bir görünüm sağlayabilir veya kanvas pantolonla kombinleyerek tarzınızı ve şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.