DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki’den yüzde 100 organik pamuklu pijamalar

    LC Waikiki’den yüzde 100 organik pamuklu pijamalar
    23.04.2019
    A+
    A-

    Geniş ürün yelpazesinde yer alan tüm ürünlerinde olduğu gibi çocuk koleksiyonlarında da ürün güvenliğini ve insan sağlığını ön planda tutan LC Waikiki, yüzde yüz organik pamuktan üretilen pijama koleksiyonunu çocuklarla buluşturdu.

    LC Waikiki’nin, hem kız hem de erkek çocuklarına özel hazırladığı koleksiyonda somon, ekru, gri gibi naturel renkler öne çıkıyor. Düz renk ve çizgili desenlerin yanı sıra hayvan figürlü tasarımlar da koleksiyona neşe katıyor. Şortlu seçeneklerin bulunduğu koleksiyondaki organik çoraplar da miniklerin ayaklarını sıcak tutuyor. Yüzde yüz organik pamuk kullanılarak hazırlanan koleksiyonda, güvenle kullanabileceğiniz atlet, külot ve boxerları içeren iç giyim seçenekleri de bulunuyor. Rahat bir uykunun tamamlayıcısı organik pijama takımları, 2 -14 yaş aralığındaki çocuklar için özenle hazırlandı.

    Uyurken de tarzından ödün vermeyen çocuklar, sağlıkla uyusun diye LC Waikiki’nin organik koleksiyonunu keşfedin. Koleksiyona seçili mağazalardan ve lcwaikiki.com.tr’den ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.