DOLAR 32,558
EURO 34,9269
ALTIN 2440,627
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Letoon ile keyifli sonbahar yürüyüşleri

    Letoon ile keyifli sonbahar yürüyüşleri
    25.09.2017
    A+
    A-

    Sezonun trendleriyle yeni koleksiyonunu oluşturan Letoon ile sonbaharı adımlayın.

    Hem spor yaparken hem de günlük yaşamda rahatlığı ve şıklığıyla tercih edilen spor ayakkabıları 2017-18 Sonbahar & Kış sezonunda da ön plana çıkıyor. Sektörün köklü ve yenilikçi markası Letoon’un özel tasarımlarıyla oluşturduğu yeni koleksiyonunda sezonun dikkat çeken modelleri yer alıyor.

    Sonbaharda keyifli yürüyüşler yapmak isteyenler Letoon’un doğanın çarpıcı renklerinden ve gücünden esinlenerek oluşturduğu spor ayakkabı, outdoor, bot ve bayan çizme grubunda farklı renk ve modeldeki ayakkabılarla tarzını yansıtıyor. Letoon’un yeni koleksiyonunda her zevke hitap edecek 125 model yer alıyor.

    Letoon, kaliteden ödün vermeden uygun fiyat seçenekleriyle 2000’i aşkın satış noktasında müşterileriyle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.